Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
"Blok 2010" okuplja arhitekte, gradjevinske kompanije, investitore
Monday, 31. May 2010.
Predavanja i konferencijeMeđunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama "Blok 2010" (www.blok.rs) biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu u Kongresnom centru hotela Zira.Kako je najavio organizator, kompanija Projmetal, na konferenciji će učestvovati 14 svetski poznatih arhitekata.

REBEC 2010 - Vreme je za novi početak
Monday, 24. May 2010.
SeminariSpecijalizovana sajamsko-konferencijska manifestacija o nekretninama i investicijama REBEC održaće se treći put po redu od 21.-23. juna 2010. u beogradskom hotelu Continental. Tržište nekretnina teško pogođeno međunarodnom finansijskom krizom ipak pokazuje znake aktivnosti, dok su ogromni potencijali domaćeg tržišta samo u malom delu iskorišćeni.
Prva Srpska Konferencija o Javno-Privatnom Partnerstvu (PPP)
Friday, 21. May 2010.
SeminariSa velikim zadovoljstvom najavljujemo Prvu Srpsku konferenciju o Javno-privatnom partnerstvu (PPP), 21 Jun 2010. godine, koja će se održati u Hotelu CONTINENTAL u Beogradu, pod pokroviteljstvom C.R.E.A.M. SRBIJA PPP Asocijacije.
Letnja škola urbanizma - Monitoring i konverzija
Tuesday, 11. May 2010.
SeminariUdruženje urbanista Srbije i Repbulički geodetski zavod pod pokroviteljstvom Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, Ministarstva infrastrukture, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija-Poreska uprava, Inženjerske komore Srbije, Stalne konferencije gradova i opština Srbije organizuju LETNjU ŠKOLU URBANIZMA sa temom MONITORING I KONVERZIJA.
Procesing`10, Zavarivanje`10, IBR 2010
Friday, 07. May 2010.
SeminariSavez mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije - SMEITS, Društvo za unapređivanje zavarivanja u Srbiji - DUZS i Srpsko društvo za ispitivanje bez razaranja - SDIBR organizuju od 2. do 4 juna 2010. godine skupove Procesing `10, Zavarivanje `10, IBR 2010.
Mogućnosti za energetski biznis u regionu Balkana
Friday, 07. May 2010.
SeminariElektroenergetski sistemi u regionu pokrenuli su ili najavili velike investicije u izgradnju novih kapaciteta. Većini su za to potrebni ozbiljni strateški partneri od kojih će mnogi, zahvaljujući učešću u tim projektima, ući i u vlasničku strukturu energetskih preduzeća. Novi projekti mogli bi da promene energetsku sliku, kao i odnos snaga u regionu. Koji su projekti najinteresantniji i najprivlačniji za potencijalne ulagače i kako ih finansirati?
Savremena građevinska praksa 2010 - druga informacija
Friday, 07. May 2010.
SeminariFakultet tehničkih nauka - Departman za građevinarstvo Novi Sad, Društvo građevinskih inženjera Novog Sada u suorganizaciji sa Inženjerskom komorom Srbije, organizuju konferenciju Savremena građevinska praksa 2010, Andrevlje, Fruška gora, "CePTOR", Centar za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, 13 i 14. maja 2010. godine.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije