Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Izložba o građevinskim poduhvatima Milutina Milankovića
Thursday, 17. June 2010.
SeminariUdruženje Milutin Milanković i Narodna Banka Srbije organizuju izložbu o građevinskim poduhvatima čuvenog srpskog naučnika, koja će biti otvorena 16. juna u 18 časova u holu NBS na Slaviji i trajaće do 27. juna.
BINA, Arhitektonske nagrade i konkursi
Thursday, 17. June 2010.
SeminariIzložba „Godišnje nagrade za arhitekturu u periodu jun 2009 – maj 2010.“ predstavlja hronološki prikaz 8 dodeljenih nagrada iz oblasti arhitektonsko-urbanističkog projektovanja u Srbiji u periodu od juna 2009. do maja 2010.
Inter Build Jordan 2010.
Thursday, 17. June 2010.
Seminari3. Međunarodni sajam i konferencija Zara Expo Hale / Hyatt Amman 27-30.09 2010. i 7. Jordanska Međunarodna konferencija mašinstva Jimec 2010. Već treću godinu Jordan inžinjerski savez, Zlatna vrata za organizaciju sajmova (Jordan) i arapsko udruženje za razvoj AGD Egipat, organizuju ovaj događaj.
Rečnik gradskih dilema / početak otvorenih razgovora KO GRADI GRAD?
Thursday, 17. June 2010.
SeminariCiklus diskusija o razvoju Beograda i gradova regiona KO GRADI GRAD? (17-19. jun, 19:00, REX, Jevrejska) počinje Rečnikom gradskih dilema koji će sastavljati arhitekte, aktivisti, umetnici, novinari i javne ličnosti sa razlicitim pogledima na grad. Kroz petominutna izlaganja, učesnici će definisati jedan, za njih bitan, pojam (Beo)grada današnjice ili sutrašnjice, stvarajući time svojevrstan kolaž profesionalnih razmišljanja i ličnih stavova o gradu i njegovom mogućem razvoju.
Sedmi međunarodni sajam građevinarstva u Nišu
Thursday, 10. June 2010.
SeminariNiš i njegov region predstavljaju veliko građevinsko tržište. Niš je jedan od najvećih gradova u Srbiji i kao takav ima velike poslovne mogućnosti za građevinske kompanije koje svoje poslovanje žele proširiti na druge regione.
Nove konferencije Danas Conference centra
Wednesday, 09. June 2010.
SeminariJuče je posle konferencije "Informacione tehnologije i budućnost medija u Srbiji" predstavljeno novih 10 konferencija Danas Conference Centra koje će se održati do kraja 2010. godine. YU Build posebno izdvaja konferenciju "Modernizacija stadiona-Društveni i bezbednosni aspekti" koja će se održati 15. decembra 2010. godine.
Treći međunarodni sajam investicija i nekretnina REBEC 2010.
Monday, 07. June 2010.
SeminariBeograd će i ove godine, treću put za redom, biti domaćin učesnicima međunarodnog sajma investicija i nekretnina REBEC 2010. Posle velikog uspeha koji su postigla prethodna dva, treći po redu. REBEC – Real Estate Belgrade Exhibition& Conference biće održan od 21. do 23. juna u hotelu Continetntal, u Beogradu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije