Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
15. sajam građevinarstva-graditeljstva Saso 2010. Split
Tuesday, 29. June 2010.
Stručni programi koji se održavaju tokom sajmova "SASO" od prvog sajma, privlače svojom aktualnošću tema veliku pažnju stručnjaka i profesionalaca, a isto tako i široku publiku. Svi veliki gradski projekti kao i najznačajniji programi u energetici i arhitekturi, predstavljeni su javnosti na dosadašnjim sajmovima SASO.
32. Međunarodni sajam građevinarstva 22 - 26. 09. 2010. Budva
Monday, 28. June 2010.
SeminariSajamska platforma i komparativne prednosti, koje nudi ova sajamska manifestacija iz godine u godinu, beleži sve veći broj izlagača i posetilaca, Vaša je prilika za unapređenje biznisa i ostvarenje dobrih komercijalnih rezultata. Sajam građevinarstva, pored mogućnosti za dobar posao, predstavlja šansu za promociju novih proizvoda, povezivanje sa distributerima, industrijom i tržištem, razmenu poslovnih iskustava, komparaciju sa konkurencijom.
Istraživanja, projekti i realizacije u graditeljstvu
Friday, 25. June 2010.
SeminariDana 14.03.2010. godine navršilo se sto godina od rođenja akademika profesora Branka Žeželja, jednog od osnivača Instituta IMS. Želeći da podseti na stvaralaštvo jednog od naših najvećih građevinskih inženjera, Institut IMS organizuje 28–29.10.2010. godine Međunarodni naučno-stručni skup Istraživanja, projekti i realizacije u graditeljstvu.
Međunarodni seminar o energetskoj efikasnosti
Tuesday, 22. June 2010.
Seminari24. i 25. juna 2010. godine u hotelu Palas biće održan seminar o energetskoj efikasnosti, u organizaciji Unije poslodavaca Srbije (UPS) i BUSINESSEUROPE - Konfederacije udruženja poslodavaca Evropske Unije, u okviru regionalnog projekta BOSMIP III - BusinessUnija poslodavaca Srbije.
Sajam kuća i zgrada od drveta - Wooden House Building, Moskow 2010
Tuesday, 22. June 2010.
Specijalizovana Međunarodna izložba kuća i zgrada od drveta. Sve od dizajna pa do sistema ključ u ruke. Ovaj sajam je pokrenut 2003. godine i postao prvi samostalni projekat u Rusiji, posvećen proizvodnji i gradnji kuća od drveta. Tokom razvoja, svake godine se povećavala veličina izložbenog prostora.
Architectural corner
Tuesday, 22. June 2010.
SeminariIzložba pod naslovom ARCHITECTURAL CORNER je prateća manifestacija treće međunarodne konferencije i sajma REBEC i održava se od 21. do 23. juna 2010. u Beogradu u klubu New York, hotel Continental. Na izložbi se prezentuje 61 arhitektonsko ostvarenje preko 50 srpskih arhitekata koji žive i stvaraju u Beogradu i Srbiji, Londonu, Mančesteru i Ujedinjenom Kraljevstvu, u Irskoj, u Helsinkiju i Finskoj, Njujorku, SAD, Beču, Lincu i Austriji, Sofiji i Bugarskoj, na 33 panoa veličine 100/140cm.
Mesec arhitekture
Monday, 21. June 2010.
SeminariU organizaciji Društva arhitekata Novog Sada (DaNS), počinje Mesec arhitekture. Mesec arhitekture je osmišljen kao nastavak Majskog salona arhitekture, i podrazumeva skup predavanja, izložbi i prezentacija savremene arhitektonske prakse u Srbiji.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije