Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Međunarodna radionica "House of Tolerance"
Monday, 30. August 2010.
SeminariGrađevinsko-arhitektonski fakultet u Splitu najavljuje početak međunarodne radionice „Kuća tolerancije“, koja je namenjena domaćim i stranim studentima, kao i arhitektama do 35. g.starosti. Cilj radionice je sagraditi kuću tolerancije koja treba biti kompleksni, otvoreni tj. inkluzivni organizam, te opredmetiti sve karakteristike reči „tolerancija“.
Bijenale arhitekture u Veneciji
Tuesday, 24. August 2010.
SeminariDvanaesta međunarodna izložba arhitekture u Veneciji (The 12th International Architecture Exhibition: People meet in architecture) otvara se 29. avgusta i traje do 21. novembra.Ovogodišnju izložbu osmislila je Kazuyo Sejima, skorašnji dobitnik Pritzkerove nagrade i prva žena na toj funkciji.
Letnja škola arhitekture, Bač 2010.
Monday, 16. August 2010.
SeminariU periodu 23-29. avgusta 2010. godine biće održana Letnja škola arhitekture u Baču. Letnja škola arhitekture je pokrenuta u okviru projekta LEGATIO Kluba Mladih Arhitekata (KMA) iz Beograda. Projekat okuplja domaće i strane stručnjake i studente arhitekture iz zemalja bivše Jugoslavije oko zadataka čiji su predmet rada i istraživanja raznovrsni procesi koji se odvijaju u celinama i objektima koji su zaštićeni kao spomenici kulture.
Prvi međunarodni forum o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou 17. septembra u Nišu
Thursday, 05. August 2010.
SeminariPrvi međunarodni forum o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou biće održan u Nišu 17. septembra. Forum o energetskom menadžmentu okupiće oko 300 učesnika. Skupu će prisustvovati strani i domaći predavači iz ove oblasti, predstavnici ambasada, privrede, investitora, banaka, komora, ekspertsko-razvojnih organizacija i lokalne samouprave.
Constructa 2011.sajam građevinarstva Zadar - najava
Tuesday, 27. July 2010.
Najavljujemo 4. sajam CONSTRUCTA 2011 koji će se održati od 17. do 20.03 2011.god. u sportskom centru Višnjik u Zadru Hrvatska, koji će imati i nekoliko novih sajmova i to 2. sajam energije i ekologije ECOENERGY, 1. sajam interijera, hotelske i ugostiteljske opreme i sadržaja CONTOUR, 1. sajam hortikulture i komunalnog uređenja HOREKS.
Greenbuild Expo - McCormick Place West Chicago SAD 17-19.11 2010
Monday, 19. July 2010.
SeminariProšlogodišnja izložba je do sada bila najveća a okupila je stotine vodećih organizacija i kompanija koje su izlagale najnovije tehnologije i proizvode. Greenbuild će ove godine biti održan na dvostruko većem izložbenom prostoru i zauzeće kompletan McCormick Place West.
Heim + Handwerk
Monday, 19. July 2010.
SeminariHeim + Handwerk je najveća Nemačka potrošačka izložba u području građevinarstva i opremanja koja se održava svake godine od 1978. godine u predbožićnom vremenu. Na ovoj izložbi možete pronaći sve pod jednim krovom: pouzdan pregled, rešenja po meri ili ako vam je potreban savet stručnjaka.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije