Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Arhitektura = Održivost
Wednesday, 29. September 2010.
SeminariU sredu, 29. septembra u 19 sati u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, - Galerija Meandar, Dunavska 37, Novi Sad, otvara se izložba "Arhitektura = Održivost". Izložba traje do 16. oktobra
5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama
Thursday, 23. September 2010.
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održati 03.-04 novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu. BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu - strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.
Savremena arhitektura Valjeva 2000-2010
Wednesday, 15. September 2010.
SeminariU organizaciji Centra za kulturu Valjevo i Društva arhitekata Valjeva, u foajeu Doma kulture Valjevo u petak 17. septembra 2010. godine sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba „Savremena arhitektura Valjeva 2000-2010“ čiji je kustos arhitekta doc. Milan Maksimović.
Zanatski i privredni sajam - Križevci Hrvatska 5.-7.11.2010.
Tuesday, 14. September 2010.
SeminariU Maloj dvorani "Hrvatskog doma" u Križevcima Hrvatska, 1996. godine Udruženje privrednika organizovalo je prvu izložbu na kojoj je učestvovalo 30 izlagača, proizvođača iz Križevaca. Tada je manifestacija organizovana bez profesionalne opreme, ali je bilo jasno, kako postoji interes i izlagača i posetilaca, za nastavak ovakve izložbe.
Sajam građevinarstva Budva 2010.
Monday, 13. September 2010.
32. Sajam građevinarstva koji se održava od 22 do 26. septembra 2010. na Jadranskom sajmu u Budvi, posetiće više od 35 članova Društva građevinara, inženjera i tehničara iz Varaždina Hrvatska.
Stručni naučni skup "Vodovod i kanalizacija`10"
Friday, 10. September 2010.
SeminariU organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije, na Divčibarma će se od 05. do 08. oktobra 2010. godine, održati 31 Stručno naučni skup "Vodovod i kanalizacija`10". Cilj skupa je da se kroz razmatranje aktuelnih tehničko-tehnoloških, istraživačko-razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja doprinese ubrzanijem transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučno-istraživačkog i razvojnog rada i poboljšanju poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije i komunalnih sistema.
Radionica o upotrebi umetnosti u javnom prostoru : Javni prostori - javna dobra
Wednesday, 08. September 2010.
SeminariRadionicu će voditi umetnička grupa Škart sa saradnicima Prijavljivanje učesnika: do 10. septembra 2010. Trajanje radionice: 15. septembar – 30. oktobar 2010 Kroz radionice: - nastavljamo dijalog započet na razgovorima KO GRADI GRAD? fokusirajući se na trenutno stanje javnih prostora i njihovu potencijalnu budućnostupoznajemo se sa mogućim strategijama intervenisanja u javnom prostoruučimo kako se javni prostori mogu sadržinski oblikovativežbamo kako napraviti poruku koja će privući pažnju javnostiideje pretvaramo u umetničke intervencije u prosoru!
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije