Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Kako najlakše izvesti pregradne zidove i koliko to košta
Thursday, 14. October 2010.
GrađevinarstvoPrilikom adaptacije stana, najviše vremena, buke i muke troši se za uklanjanje postojećih zidova i pravljenje novih. Kako ove „prljave“ radove zaobići i brzo dobiti nove zidove? Da bi se skratilo vreme izvođenja (u odnosu na klasičan sistem gradnje: zidanje opekom i malterisanje) arhitekte sve češće koriste pregradne gipsane zidove u enterijeru. Na našem tržištu najpopularniji jesu proizvodi kompanije Rigips.
Beobuild: Izveštaj sa Gazele
Friday, 01. October 2010.
GrađevinarstvoProtekla su tri meseca od početka radova na revitalizaciji najprometnijeg mosta u Beogradu . U dosadašnjem periodu od starta rekonstrukcije, na ulaznim i izlaznim rampama kao i konstrukciji mosta mahom su bili izvođeni radovi na gornjem delu konstrukcije, dok će se u narednim fazama izvoditi značajnije intervencije ispod kolovozne konstrukcije.
Rekonstrukcija Kinoteke u završnici
Friday, 01. October 2010.
GrađevinarstvoUgovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju zgrade Jugoslovenske kinoteke juče je potpisan u budućoj zgradi Kinoteke u Uzun Mirkovoj ulici između Ministarstva kulture, Jugoslovenske kinoteke i izvođača radova preduzeća „Arhi.pro“. Rekonstrukcija zdanja na Studentskom trgu počela je 2006. godine, a završetak radova može se očekivati početkom naredne.
Izmena režima saobraćaja na „Gazeli“ od 1. do 3. oktobra
Thursday, 30. September 2010.
GrađevinarstvoCela saobraćajnica ispod mosta „Gazela“ odnosno, prilaz mostu iz Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice prema Ulici Kneza Miloša i autoputu ka Nišu, biće zatvorena za saobraćaj tri noći - od 1. do 3. oktobra, od ponoći do četiri sata ujutru, najavljeno je iz „Puteva Srbije“. Režim saobraćaja će biti izmenjen zbog radova na izlazu sa mosta u pravcu Topčiderske zvezde.
Milutin Mrkonjić: Podržavam Đilasa u kritici Kineza
Wednesday, 29. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar Milutin Mrkonjić podržao gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, koji je kritikovao kinesku kompaniju China road and bridge corporation (CRBC) zbog kašnjenja u projektu gradnje mosta preko Dunava.
Blokada Koridora 10 košta državu
Wednesday, 29. September 2010.
GrađevinarstvoZastoj izgradnje dela obilaznice oko Dimitrovgrada, na Koridoru 10, mogao bi da košta Srbiju više od 20.000 evra dnevno. Kako je saopštilo preduzeće "Koridor 10", zastoj je nastao zbog bokade radova koju sprovode pojedini vlasnici čije zemljište podleže eksproprijaciji.
Gradnju Koridora koči loša priprema
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoMinistarka za Nacionalni investicioni plan navodi da su na listi najvažnijih infrastrukturnih projekata saobraćajnice Pojate - Preljina, Kragujevac - Batočina, Paraćin - Zaječar i Ruma - Šabac i dodaje da su tenderi za izradu idejnih i glavnih projekata u toku. "Kada na ovaj način umrežimo Srbiju stvorićemo uslov za istinski ekonomski napredak", dodaje.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije