Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Srpske firme na sajmu gradjevine u Belorusiji
Tuesday, 07. September 2010.
GrađevinarstvoNa sajmu gradjevine "Budpragres" koji u utorak počinje u Minsku nastupiće sedam firmi iz Srbije koje se bave proizvodnjom gradjevinskih materijala.Nastup domaćih firmi na nacionalnom štandu na sajmu gradjevine u Belorusiji organizovala je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije.
Kalanović: Autoput Pojate-Preljina do 2015. godine
Tuesday, 07. September 2010.
GrađevinarstvoMinistarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović rekla je danas u Kraljevu da sledeće godine počinju radovi na izgradnji autoputa Pojate - Preljina i da bi cela deonica trebalo da bude završena do kraja 2014. godine.“Ka ovom budućem autoputu gravitira više od pola miliona ljudi. Koncentracija automobile je dvostruko veća od minimalne za isplativost autoputa, a moderna saobraćajnica će podići bezbednost putovanja, i biti zamajac ekonomskom razvoju”, rekla je ministarka Kalanović.
Mrkonjić: Sever Koridora 10 u roku
Monday, 06. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić kaže da će 1. januara biti završena cela deonica od Novog sada do Horgoša i od Subotice do Kelebije.On dodaje da će u martu 2011. biti gotov i most kod Beške i navodi da će rok za izgradnju te deonice auto-puta biti ispoštovan.
U prvoj fazi obnova krova
Monday, 06. September 2010.
GrađevinarstvoIako je predviđeno da se sa rekonstrukcijom Srpskog narodnog pozorišta krene pre početka jubilarne 150. sezone, radovi još nisu počeli zbog dugotrajne birokratske procedure, tako da će izvođači radova biti poznati tek kroz nekoliko dana, kada tenderi budu okončani.Kako kaže upravnik SNP Aleksandar Milosavljević, pripreme za jubilarnu sezonu su uveliko u toku.
„Energoprojekt“ dobio novi Upravni odbor
Monday, 06. September 2010.
Građevinarstvo„Energoprojekt holding“ dobio je novi Upravni odbor. Naredne nedelje biće izabran i predsednik uprave, a 8. septembra raspravljaće se o izboru izvršnog odbora i novog generalnog direktora, saznaje „Novac“ od izvora bliskog novoj upravi ove najveće srpske građevinske kompanije. Skupština akcionara uspela je, posle otkazivanja 30. juna, kada Uprava kompanije nije dozvolila predstavniku države da glasa jer Srbija i formalno nije bila vlasnik akcija „Energoprojekta“ na dan akcionara.
Dulić: Opravdan štrajk građevinara
Monday, 06. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić kaže da su razlozi za štrajk građevinara, koji je najavljen za 8. septembar, apsolutno opravdani."Kriza je učinila svoje i mnoge lokalne samouprave i preduzeća učinila nelikvidnima i mi smo ušli u jedan lanac međusobnih potraživanja i dugovanja koja su dovela do toga da građevina ima ozbiljnih problema", kazao je Dulić.
Revitalizacija fasade u Cara Uroša 14
Monday, 06. September 2010.
GrađevinarstvoRevitalizacija fasade pod zaštitom države u ulici Cara Uroša 14 privodi se kraju. Sa fasade objekta uklonjene su građevinske skele, a konačan završetak radova očekuje se do kraja septembra. Radovi, kao i stručni i konzervatorski nadzor finansiraju se iz gradskog budžeta.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije