Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Pokrivanje bazena SRC „Tašmajdan"
Thursday, 09. September 2010.
GrađevinarstvoGrad je izdvojio sredstva za izgradnju montažno-demontažne hale za pokrivanje otvorenog bazena SRC „Tašmajdan".- Na „Tašmajdanu" postoje uslovi za izgradnju montažne hale nad otvorenim bazenom, budući da između njega i zatvorenog bazena postoji topla veza. Na taj način grad će u zimskom periodu dobiti još jedan olimpijski bazen koji će moći da se koristi za sportske aktivnosti i rekreaciju, a u letnje vreme hala će biti demontirana.
Napravljena cigla od bakterija, peska i urina
Wednesday, 08. September 2010.
GrađevinarstvoNajnovije otkriće američke profesorice arhitekture u Abu Dabiju donosi nam bio-ciglu koja ne mora da se peče već će se praviti na sobnoj temperaturi. Ovo otkriće dogodilo se slučajno: nakon nekoliko godina na istraživanju sa kristalno ekspandiranim gitovima, profesorica Ginger Krieg Dosier bacala je neuspele uzorke na deponiju gde je došao u dodir sa urinom.
Gradilišta staju na sat vremena
Wednesday, 08. September 2010.
GrađevinarstvoZbog izuzetno lošeg stanja u sektoru, sindikati građevinskih radnika protestovaće danas od 10 do 11 sati na svim gradilištima u Srbiji. To znači da će gotovo svi radovi u zemlji stati na jedan sat, ali to je samo znak upozorenja. Ukoliko se ovakvo stanje nastavi, građevinari najavljuju da će mehanizacijom do kraja septembra blokirati glavne ulice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i ostalim gradovima Srbije.
Otvoreni radovi na izgradnji gasovoda Niš Leskovac Vranje
Wednesday, 08. September 2010.
GrađevinarstvoRadovi na igradnji prve faze gasovoda Niš-Leskovac-Vranje u dužini od 52 kilometra počeli su danas.Vrednost investicije je oko 16 miliona evra a predviđeno je da se izgradnja završi do maja sledeće godine.
Nesreća na gradilištu u B.Jerković
Wednesday, 08. September 2010.
GrađevinarstvoNa gradilištu u beogradskom naselju Braće Jerković obrušila se zemlja i zatrpala dvojicu radnika. Jedan je brzo izvučen dok je drugi prevezen u Urgentni centar.Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je pravovremenom reakcijom prisutnih radnika i vatrogasaca jedan radnik brzo izvučen ispod zemlje.
Direkcija gradila bez dozvole
Tuesday, 07. September 2010.
GrađevinarstvoZa svega tri godine Direkcija za izgradnju grada rukovodila je izgradnjom ili rekonstrukcijom bez neophodnih dozvola čak 73 ulice u Nišu.Samo u 2004. godini izvedeni su radovi u skoro polovini od pomenutog broja ulica. Obrazloženje je skoro uvek bilo da je "postupak za dobijanje dozvola u toku", navodi se u dokumentaciji u koju su Južne vesti imale uvid.
Napreduje izgradnja na "nultoj tački"
Tuesday, 07. September 2010.
GrađevinarstvoDevet godina posle terorističkog napada na kule Svetskog trgovinskog centra 11. septembra, još nijedna zgrada nije izgrađena na mestu poznatom kao „nulta tačka“. Problemi koji su postojali između gradskih vlasti i investitora donekle su rešeni tokom proteklih meseci i potencijalni budući zakupci pet nebodera zauzimaju mesta u redu. Sve je vidljiviji napredak na Muzeju i Spomeniku 11. septembra, koji će zauzeti najveći deo lokacije.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije