Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Otvaranje mosta u Adi za 15 dana
Tuesday, 14. September 2010.
GrađevinarstvoMost u Adi koji spaja dve obale Tise i predstavlja jednu od najvećih pokrajinskih investicija u prethodnih nekoliko godina, biće pušten u promet za petnaestak dana, najavio je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić prilikom obilaska radova na mostu.Pajtić je u Adi otvorio i radove na budućem učeničkom internatu, vredne 30 miliona dinara.
Propala izgradnja bolnice u Višegradskoj
Tuesday, 14. September 2010.
GrađevinarstvoPokušaj izgradnje najsavremenije privatne bolnice u Srbiji na mestu bivše Očne klinike u Višegradskoj ulici 22 je propao, pa će novi konkurs za investitora projekta vrednog više miliona evra biti raspisan sredinom oktobra.Opština Savski venac je još u avgustu 2008. godine objavila tender za zakup prostora bivše Očne klinike na 30 godina, s namerom da privatni investitor obnovi zgradu i obezbedi zdravstvene usluge koje će biti besplatne za građane Savskog venca.
Četiri trake do autoputa
Tuesday, 14. September 2010.
GrađevinarstvoSve četiri trake puta od Inđije do autoputa Beograd - Novi Sad uskoro će biti otvorene za saobraćaj, a do kraja septembra počeće da radi i „Metal cinkara“ slovenačke kompanije iz Celja. Na lokaciji pored nje u toku su pripremni radovi za izgradnju fabrike IGB „Automotive“ nemačke kompanije „Bauerhin“, koja će početi po završetku izgradnje trafo-stanice od 110 megavata.
Zatvaranje saobraćaja kod Beške do 18. septembra
Tuesday, 14. September 2010.
GrađevinarstvoAutoput od Novog Sada do Beograda biće od danas do 18. septembra potpuno zatvaran za saobraćaj, u periodu od 9 do 10 časova i od 12 do 13 časova, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije".
Manje gradilište, manja i zaštita
Monday, 13. September 2010.
GrađevinarstvoZa samo dva dana prošle sedmice na gradilištima u Beogradu jedan radnik je poginuo, a dvojica su povređena. Za povrede radnika na gradilištima najviše su krivi poslodavci, koji često ne preduzmu ni najosnovnije mere zaštite. Krivi su i radnici koji ne nose zaštitnu opremu i ne poštuju osnovne propise rada. Ipak, čini se da najveći problem predstavlja to što uprkos mnogobrojnim prijavama Inspekcije rada, nadležni sudovi ne reše gotovo ni jedan postupak, pa čak ni u slučaju težih povreda i smrtnih ishoda.
Radovi na celom Koridoru 10 u 2011.
Monday, 13. September 2010.
GrađevinarstvoU toku sledeće godine biti izvođeni radovi na izgradnji autoputa na svim preostalim deonicama na Koridoru 10 kroz Srbiju, kaže miinistarka Verica Kalanović.Ministarka za nacionalni investicioni plan navodi da su projekti za Koridor 10 kompletno gotovi, a da se za Koridor 11 ubrzano rade.
Grad dobija most Surčin-Obrenovac
Monday, 13. September 2010.
GrađevinarstvoKad bude završen most preko Save koji će povezivati Surčin i Obrenovac, od jedne do druge opštine građani će stizati za tek nekoliko minuta.Njegova izgradnja je izvesna i taj posao će biti poveren preduzeću Mostogradnja, a finansiraće se u okviru Programa Vlade Srbije za pomoć građevinskoj industriji iz koga je prestonici odobreno oko četiri milijarde dinara. Za ovaj, kao i za još devet gradskih projekata biće izdvojena sredstva iz ovog Programa.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije