Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Đilas: U oktobru izgradnja pristupnih petlji mostu preko Ade
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoGradonačelnik Beograda Dragan Đilas obišao je juče gradilište mosta preko Ade Ciganlije i najavio da će krajem oktobra početi izgradnja pristupnih petlji sa obe strane mosta. Đilas je obišao gradilište na novobeogradskoj strani, gde je završena izgradnja pet nosećih stubova između kojih će biti postavljena konstrukcija mosta dugačka 400 metara.
Obilaznica ključna raskrsnica Koridora 10
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoEvropska investiciona banka, „najača i najmoćnija međunarodna finansijska institucija” (po oceni srpske ministarke finansija Diane Dragutinović), potpisala je juče sa JP „Putevi Srbije” kredit za izgradnju obilaznice oko Beograda (B-5) u vrednosti od 40 miliona evra.
„Neviđeni kriminal“ u gradnji autobuske stanice
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoGrad Leskovac je prihvatio učešće u sufinansiranju projekata iz Programa vanredne podrške građevinskoj industriji u Srbiji o čemu je doneta i odluka na prošlonedeljnoj sednici Gradskog veća, a konačan stav trebalo bi da zauzme Gradska skupština na zasedanju.
Potpisan protokol o izgradnji novog mosta na Drini
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoRepublika Srpska i Srbija su sklopile sporazum o izgradnji mosta preko Drine vrednosti 1,5 miliona evra, kod Bratunca u RS i Ljubovije u Srbiji. Protokol o tome su danas u Banjaluci potpisali ministar saobraćaja i veza Republike Srpske (RS) Nedeljko Čubrilović i ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić.
Sremska Mitrovica najavljuje podršku građevincima
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoGrad Sremska Mitrovica pripremio je četiri projekta s kojim će se kandidovati za učešće u programu vanredne podrške građevinskoj industriji Srbiji, najavili su gradski zvaničnici. Najvredniji projekat, za čiju realizaciju treba izdvojiti gotovo 19 miliona dinara je Dom za stare sa dnevnim centrom u naselju "Kamenjar".
Kinezi bi avans bez projekta mosta?
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoKompanija CRRC koja bi trebalo da gradi most između Borče i Zemuna, nije do danas uradila ni idejni projekat, a glavni građevinski projekat nije ni na pomolu. Pri tom, CRBC traži avans za radove i isporučen materijal od čak 34 odsto od projektovane cene, odnosno da im se pre početka radova uplati 86,7 miliona dolara.
Izgradnja fabrike na čekanju
Friday, 24. September 2010.
GrađevinarstvoRadovi na izgradnji infrastrukture i fabrika "Fijatovih" kooperanata u kragujevačkom Korman polju trebalo bi da počnu početkom sledeće godine. Iako iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja tvrde da je proces eksproprijacije gotov i da je većina parcela u vlasništvu države, oko 120 vlasnika imanja tvrde drugačije.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije