Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Od Horgoša do NS gradnja 83 km
Friday, 03. September 2010.
GrađevinarstvoRadovi na izgradnji autoputa na Koridoru 10 od Horgoša do Novog Sada dobro napreduju i do kraja avgusta su otvoreni na 83 kilometra trase."Angažovano je 190 građevinskih mašina, više od 400 transportnih sredstava, i svakodnevno je uposleno izmedju 850 i 900 ljudi, koji na pojedinim pozicijama rade i u dve smene", rekao je Jadran Petrović, šef gradilišta Preduzeća za puteve Beograd, koje je član Nibens grupe i predvodi domaći konzorcijum izvodjača radova.
U Negotinu tone deo Gimnazije
Friday, 03. September 2010.
GrađevinarstvoIako je većina škola uređena tokom letnjeg raspusta i spremno dočekuje đake, neke od njih i u novu školsku godinu ulaze sa velikim problemima. Tako je, primera radi, u negotinskoj gimnaziji napukao zid, pa su zatvorena dva kabineta, a glavobolje zadaju i ravni krovovi školskih zgrada, toliko čak da je počeo da prokišnjava i onaj na smederevskoj OŠ „Sveti Sava“, koja je izgrađena pre samo godinu dana.
Zidanje Skadra na Savi
Thursday, 02. September 2010.
GrađevinarstvoJednočasovno putovanje od Obrenovca do Surčina, prema obećanjima gradskih i republičkih vlasti od 2008. godine, do sada je trebalo da bude svedeno na svega nekoliko minuta. Međutim, izuzetno važna karika u mreži novih gradskih magistrala, drumski most, deo “sremske gazele” još nije završen, tako da se s jedne na drugu obalu Save i dalje stiže obilaznim putem.
Popravka od 200.000 dinara
Thursday, 02. September 2010.
GrađevinarstvoPrijavljivanje za konkurs „Zajedno za vašu zgradu“ u opštini Stari grad završen je 16. avgusta. Prva reagovanja građana na ovu akciju su pozitivna a građani su se interesovali za sve vrste radova, od zamena elektroinstalacija, rekonstrukcija ulaza, rekonstrukcija krovova, obnova liftova, sređivanje fasada, zamena elektro - ormana i ulaznih vrata.Opštinska komisija će nakon uvida u prijave obavestiti učesnike o tome koji će se sve radovi sufinansirati iznosom do 200 hiljada dinara.
Pad građevinske industrije usporio rast BDP-a
Thursday, 02. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić izjavio je danas da je rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) u Srbiji u julu ove godine dostigao 2,5 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine i ukazao da bi rast bio i veći i iznosio od tri do četiri procentna poena da nije bilo velikog pada građevinske industrije.
Tender za most preko Kolubare
Wednesday, 01. September 2010.
GrađevinarstvoJavno preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je pozive za izgradnju mosta preko Kolubare u Valjevu i obnovu puta od Užica do Požege. Ponude za oba posla mogu se dostaviti do 2. novembra, a vrednost obnove puta je oko 1,2 miliona evra.U Valjevu će sredstvima Evropske investicione banke (EIB) biti izgrađen armirani betonski most u ulici Norveških interniraca.
Obilaznica - rešavanje unutrašnjeg saobraćaja u Leskovcu
Wednesday, 01. September 2010.
GrađevinarstvoMinistarka za nacionalni investicioni plan (NIP) Verica Kalanović izjavila je danas, prilikom obilaska radova na obilaznici oko Leskovca, da taj projekat podrazumeva izmeštanje saobraćaja iz centra grada i ukupno rešavanje unutrašnjeg saobraćaja na teritoriji grada Leskovca.Kalanovićeva je u izjavi novinarima istakla da se radi o najvećem projektu putne infrastrukture, koji se u prethodnoj deceniji realizuje na teritoriji grada Leskovca.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije