Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Vršac: Gradnja obilaznice počinje 17. septembra
Monday, 13. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je da će 17. septembra početi izgradnja obilaznice oko Vršca, kada će biti promovisana izgradnja putnog Koridora 11 kroz Srbiju, u prisustvu evropskih zvaničnika. "Obilaznica oko Vršca košta oko 15 miliona evra i sada će u gradnju tog infrastrukturnog objekta biti uložena polovina od te sume, a posao su dobila naša preduzeća", rekao je Mrkonjić tokom obilaska radova na severnom kraku Koridora 10.
Najveće gradilište u zemlji
Monday, 13. September 2010.
GrađevinarstvoVlada Srbije je Beogradu odobrila deset projekata vrednih oko 4,02 milijarde dinara. Grad Beograd podneo je deset projekata, koji su prihvaćeni.
Na budući most preko uže saobraćajne petlje
Friday, 10. September 2010.
GrađevinarstvoGradski urbanisti konačno završili regulacioni plan novog mosta na stubovima nekadašnjeg „Franca Jozefa“ i stavili ovo rešenje na javni uvid. Izgled mosta prema rešenju slovenačke projektantske kuće „Ponting“ ostao je isti, ali su izmenjene buduće prilazne saobraćajnice i petlja sa bačke strane.
Počelo asfaltiranje na severnom kraku Koridora 10
Friday, 10. September 2010.
GrađevinarstvoNa severnom kraku Koridora 10 danas je počelo asfaltiranje prvih kilometara budućeg autoputa koji će biti izgrađen od Horgoša do Novog Sada i od Subotice do Kelebije.
Asfaltiranje je počelo na 88. kilometru od granice sa Mađarskom.
Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić je rekao da je asfaltiranje počelo pre roka i još jednom ponovio da će ceo severni krak Koridora 10 biti završen do 1. januara sledeće godine, a novi most kod "Beške" 1. marta 2011.
Rekonstrukcija i adaptacija ambulante „Kanarevo brdo”
Friday, 10. September 2010.
GrađevinarstvoSekretarijat za zdravstvo izdvojio je sredstva za izvođenje građevinsko-zanatskih radova na objektu ambulante „Kanarevo brdo”, koja pripada Domu zdravlja „Rakovica”.– Kompletna rekonstrukcija ambulante „Kanarevo brdo” obuhvatiće zamenu postojećih drvenih novim PVC prozorima i montažu venecijanera od plastificiranog aluminijuma, bojenje zidova i plafona poludisperzivnom bojom, postavljanje podnih protivkliznih keramičkih pločica i PVC podnih obloga.
Dinkić obišao radove na Kopaoniku
Thursday, 09. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić obišao je danas radove na izgradnji tri nove žičare na Kopaoniku i istakao da je na toj planini najviše urađeno na izgradnji i opremanju skijaške infrastrukture.U saopštenju se navodi da je u toku izgradnja žičara na Karamanu, Krstu i Sunčevoj dolini.
Građevincima 10 milijardi
Thursday, 09. September 2010.
GrađevinarstvoVlada Srbije će već na sednici u četvrtak građevinskim firmama odobriti podsticaj, odnosno finansiranje projekata vrednih deset milijardi dinara.Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić rekao je u sredu u Kragujevcu da će do kraja godine građevinskoj operativi biti povereni projekti vredni još osam milijardi dinara. Reč je o državnom i projektima lokalnih samouprava o podsticaju ove privredne grane. U Kragujevcu će se, recimo, iz tih sredstava finansirati gradnja zatvorenog bazena, vredna 3,6 miliona evra.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije