Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo
Radovi kreću sledeće godine
Wednesday, 22. September 2010.
GrađevinarstvoKompanija „GBES“ ušla je u Engel grupaciju i time preuzela vlasništvo i rukovođenje projektom „Marina Dorćol“, na koji Beograd dugo čeka. Novi vlasnici već skupljaju dokumentaciju, podnose zahtev za lokacijsku dozvolu, a početak izgradnje najavljuju za sredinu sledeće godine. Novac neće biti problem, objašnjavaju u „Engel marini Dorćol“.
Novi tender ko zna kad
Wednesday, 22. September 2010.
GrađevinarstvoNakon što su propala dva tendera za Maoče, još nije precizirano kada bi mogao biti objavljen novi poziv zainteresovanima za ležište uglja koje se nalazi tridesetak kilometara od Pljevalja.
Počela izgradnja obilaznice oko Vršca
Tuesday, 21. September 2010.
GrađevinarstvoU prisustvu brojnih zvanica, iz zemlje i inostranstva, u neposrednoj blizini Vršca, prema Beogradu, dr Bojan Pajtić, predsednik Vlade AP Vojvodine, je otvorio gradilište obilaznice oko Vršca, buduće veze sa auto putem Beograd–Vršac–Temišvar, odnosno, dela Koridora 11.
Država pomaže radove u Korman polju
Tuesday, 21. September 2010.
GrađevinarstvoIzgradnja fabrika italijanskih kompanija koje će u Kragujevcu proizvoditi delove za Fijat u industrijskoj zoni u Korman polju počeće tokom prvog kvartala 2011. Fijat će uskoro kompletirati listu svojih najznačajnijih dobavljača koji će u centru Šumadije činiti deo domaće prateće industrije FAS. Gradnja njihovih pogona u Korman polju će u zavisnosti od vremenskih prilika početi između januara i marta 2011. godine.
Položen kamen-temeljac gerontološkog centra
Tuesday, 21. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić položio je u Novom Pazaru kamen-temeljac za izgradnju gerontološkog centra koji će biti izgrađen sredstvima NIP-a i moći će da primi 80 osoba. Izgradnja kompletnog objekta koštaće 122 miliona dinara, do kraja godine iz NIP-a će biti izdvojeno 43 miliona dinara, a do kraja godine, kako se očekuje, biće završeni grubi radovi.
Renoviraju, na zakon se ne obaziru
Monday, 20. September 2010.
GrađevinarstvoRenoviranje dva stana u prizemlju i prvom spratu zgrade u Gospodar Jovanovoj ulici broj pet, vlasništvo Slavice Aleksić i Dejana Đurice, nastavlja se i pored rešenja građevinske inspekcije opštine Stari grad o momentalnom obustavljanju radova. Renoviranje nanosi veliku materijalnu štetu pulmološkoj ordinaciji u suterenu zdanja.
Centar grada, stari Zemun i obale – bez solitera
Monday, 20. September 2010.
GrađevinarstvoGraditelji neće moći da streme u visine ni na Bežaniji,u zonama vodoizvorišta, kao ni na mestima gde bi neboderi mogli da zaklone pogled na Hram Svetog Save, spomenik „Pobednik”, Zvezdarsku šumu, Kosančićev, Topličin, Obilićev i Gundulićev venac.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije