Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Odštetni zahtevi (klejmovi) i rešavanje sporova po FIDIC uslovima ugovora u Srbiji
Friday, 01. October 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Odštetni zahtevi (klejmovi) i rešavanje sporova po FIDIC uslovima ugovora u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build. Obuka će se održati 26-27. oktobra 2010.
Obuka: "Komisije za rešavanje sporova (DAB)"
Wednesday, 01. September 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaTrening FIDIC Modul III "Komisije za rešavanje sporova (Dispute adjudication boards)" će se održati u Hotelu Kontinental (Beograd) 21. i 22. oktobra 2010. godine. Glavni trener je Richard Appuhun, master građevinarstva, Viši konsultant, (PS Consulting).
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Thursday, 26. August 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje konsultantska kuća YU Build. Prema postojećim istraživanjima, investitori i građevinske firme u Srbiji imaju velikih problema tokom realizacije svojih projekata, jer nemaju dovoljno inženjera koji su osposobljeni i za upravljanje projektima.
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora u Srbiji“
Thursday, 26. August 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build. Postoji sve veća potreba za upoznavanjem sa međunarodno usvojenim procedurama za realizaciju projekta zbog pojave projekata u Srbiji, koji se finansiraju delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD), kao i zbog sve veće potražnje naših stručnjaka na projektima u inostranstvu.
YU Build na listi Lending Supervizora Raiffeisen banke
Friday, 18. June 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPravi primer kako domaća preduzeća mogu da stanu na crtu sa velikim stranim kompanijama koje se bave pružanjem konsultantskih usluga je Kompanija „YU BUILD“doo, Beograd. YU Build je nastao 2001. godine sa idejom da bude firma koja će predstavljati pobornika ekonomije bazirane na znanju, prevashodno u domenu upravljanja projektima u građevinarstvu. Danas je ovo jedna od vodećih konsultantskih kuća u Srbiji, kuća sa daljim pogledom u budućnost.
Jednostavno putem Interneta do građevinskih knjiga
Tuesday, 08. June 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaYU Build portal arhitekture i građevinarstva vam predstavlja on-line knjižaru u kojoj možete pronaći stručnu literaturu iz oblasti građevinarstva i arhitekture. U saradnji sa Građevinskom knjigom smo pokrenuli e-knjižaru kako bismo izašli u susret svima koji žele da brzo i lako dođu do detaljnih informacija o knjigama, kao i da ih na jednostavan način naruče putem Interneta.
Rešavanje sporova u građevinarstvu u Srbiji
Monday, 07. June 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Rešavanje sporova u građevinarstvu u Srbiji“ (FIDIC, Zakon o planiranju i izgradnji, Zakon o obligacionim odnosima) koju za Vas organizuje YU Build. Datum održavanja: 01. i 02. jul 2010.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije