Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
ERP za YU Build
Friday, 28. May 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaNAV Expres nije novost. Dobar koncept, stalan razvoj, veliki broj implementacija... Do sada ste u časopisu PC Press mogli da čitate o tome, a sada su obratili pažnju na način na koji je primenjen u radu preduzeća YU Build.
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Monday, 24. May 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje konsultantska kuća YU Build. Vreme održavanja: I deo – 10 -11. jun; II deo – 15 -17. jun.
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora”
Thursday, 13. May 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci koju za Vas organizuje YU Build. Datum održavanja: 25. i 26.05.2010. Postoji sve veća potreba za upoznavanjem sa međunarodno usvojenim procedurama za realizaciju projekta zbog pojave projekata u Srbiji, koji se finansiraju delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD), kao i zbog sve veće potražnje naših stručnjaka na projektima u inostranstvu. FIDIC uslovi ugovora su usvojeni kao standard u međunarodnim ugovorima.
Kalendar YU Build obuka
Thursday, 29. April 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaOd sada na našem Portalu možete pratiti Kalendar obuka koje organizuje kompanija YU Build. Zbog velikog interesovanja i uvek popunjenog broja mesta pred vama se nalazi kalendar kako biste bili upoznati sa narednim terminima održavanja obuka.
Otvoren vrtić u Mirijevu
Tuesday, 27. April 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaGradska sekretarka za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić otvorila je nov vrtić u Mirijevu koji ima površinu od 2.200 kvadratnih metara, a u svom sastavu ima i perionicu i prihvatnu kuhinju. U vrtiću „Zvončica”, koji je u sastavu Predškolske ustanove „Zvezdara”, boraviće oko 300 dece. Predškolska ustanova u svom sastavu ima 22 objekta sa 4.898 mališana.
Kako predstaviti mogućnosti srpske građevinske industrije na međunarodnom tržištu?
Monday, 19. April 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaU petak 16.04. na Beogradskom sajmu je održana prezentacija novog vebsajta SerbiaConstruction.com. Organizatori su bili YU Build konsultantska kuća kao i USAID projekat za razvoj konkurentnosti. Prezentaciju je vodio direktor kompanije YU Build dr Zoran B. Đorđević. Posetiocima se obratio i Vins Gamberale direktor za razvoj privatnog sektora u USAID-u.
Obuka za trenere
Thursday, 08. April 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaImate znanje? Naučite kako da ga efikasno prenesete drugima. Naučite da koristite različite modele i tehnike za prenošenje znanja. (timske vežbe, igre uloga, diskusije, analize poslovnih slučajeva i sl.) koje obezbeđuju visok nivo interakcije među učesnicima, olakšavaju učenje i sticanje novih veština na zabavan i zanimljiv način.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije