Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Konkurs za konsultanta za rusko tržište
Monday, 13. October 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaAko ste gradili u zemljama bivšeg Sovjetskog saveza i ako dobro govorite ruski, sa nama možete postati:
Konsultant za rusko tržište – povremeni posao.

Održana Jedanaesta obuka “Primena FIDIC uslova ugovora”
Thursday, 09. October 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaKonsultantske kuće YU Build i Mace, 7. i 8. oktobra u Savezu inženjera i tehničara Srbije, održale su jedanaestu obuku „Primena FIDIC uslova ugovora“. Dvodnevna predavanja obuhvatala su upoznavanje sa Međunarodnim udruženjem inženjera konsultanata (FIDIC), formama ugovora i procedurama koje ova organizacija primenjuje.
Potpisana Inicijativa za osnivanje Udruženja inženjera konsultanata Srbije
Monday, 06. October 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaNeke od vodećih srpskih konsultantskih kompanija započele su projekat osnivanja Udruženja inženjera konsultanata Srbije kao člana svetskog Udruženja inženjera konsultanata (FIDIC - Federation International Des Ingenieurs – Conseils www.fidic.org) kako bi se povećala konkurentnost firmi iz Srbije na međunarodnom i lokalnom graditeljskom tržištu.
Konkurs za građevinskog inženjera
Monday, 29. September 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaZbog proširenja poslovnih aktivnosti potrebna nam je ambiciozna, odgovorna, i komunikativna osoba za poziciju
Građevinski inženjer.
Poziv na Prvu Skupštinu nacionalne FIDIC asocijacije
Tuesday, 23. September 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaZadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete prvoj konferenciji Nacionalne asocijacije inženjera konsultanata (FIDIC) u Srbiji. Konferencija ce se održati u petak, 3. oktobra 2008. godine, sa početkom u 11 časova u sali Privredne Komore Srbije, Resavska 13-15.

Konkurs za inženjera geotehnike
Tuesday, 23. September 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaUkoliko imate iskustvo u oblasti građevinske geotehnike i ukoliko ste zainteresovani da radite za jednu od vodećih svetskih geotehničkih firmi, u dinamičnom okruženju sa mogućnostima za usavršavanje, ovo je prilika za Vas!
Deseta obuka „Primena FIDIC uslova ugovora“
Tuesday, 16. September 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaU organizaciji konsultantskih kuća YU Build i Mace-a, danas je u prostorijama Saveza inženjera i tehničara Srbije otvorena deseta obuka „Primena FIDIC uslova ugovora“.
Reč je o uslovima koji su postali standardi
u međunarodnim ugovorima, a za kojima postoji sve izraženija potreba u Srbiji usled rasta broja građevinskih projekata koji se u našoj zemlji finansiraju iz kredita stranih finansijskih organizacija (EAR, EBRD) i koje grade strani investitori. 
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije