Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Metro - razvojni projekat Srbije
Wednesday, 17. December 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaMinistrastvo za infrastrukturu, danas je u Medija centru organizovalo panel diskusiju na temu metroa u Beogradu, na kojoj su govorili ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić, arhitekta Branislav Jovin, prof. dr Mihailo Maletin i Nataša Jovanović iz Direkcije za građevinsko zemljište. Ministar Mrkonjić obećao je da će Beograd dobiti metro i da će radne grupe za tri meseca dati konkretne odgovore, pri čemu će se postići najbolje rešenje za njegovu izgradnju.

Završen ciklus obuka o FIDIC uslovima ugovora u 2008.
Thursday, 11. December 2008.
YU Build - Upravljanje projektima10. decembra je završena dvodnevna obuka „Primena FIDIC uslova ugovora“, koju je dvanaesti put za Vas organizovala konsultantska kuća YU Build, uz podršku MACE-a.
Projektno finansiranje
Friday, 05. December 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaProjektno finansiranje je novi način finansiranja izgradnje objekata za tržište.

Kada investitor samostalno obezbedi lokaciju i odobrenje za gradnju, banka preuzima na sebe finansiranje svih budućih troškova, kao što su situacije izvođača, uređenje građevinskog zemljišta, itd., sve dok se prodajom prostora ne namiri dugovanja investitora.
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Thursday, 06. November 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, uz podršku MACE-a

 
Obuka za trenere
Saturday, 01. November 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaNaučite da koristite različite metode i tehnike za prenošenje znanja (timske vežbe, igre uloga, diskusije, analize poslovnih slučajeva i sl.), koje obezbeđuju visok nivo interakcije među učesnicima, olakšavaju učenje i sticanje novih veština na zanimljiv način.
YU Build na biZbuZZ konferenciji
Friday, 31. October 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaDanas je završena biZbuZZ konferencija o Internet poslovanju i korporativnom prisustvu na Internetu. Konferenciju je 29. oktobra otvorila ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Jasna Matić. Ministarka je pozvala učesnike konferencije da komuniciraju sa Ministarstvom, šalju svoje predloge i sugestije. Ciljevi Ministarstva jesu da učini da javno mnjenje bolje prepozna značaj informacionih tehnologija za budućnost zemlje, kao i činjenicu da Srbija može da dobro živi samo ako obrati pažnju na infrastrukturu ovog doba.
Obuka "Primena FIDIC uslova ugovora"
Thursday, 23. October 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci 'Primena FIDIC uslova ugovora' koju za Vas organizuje YU Build uz podršku MACE-a.

Vreme održavanja: 04. 11. - 05. 11. 2008.
Mesto održavanja: Savez inženjera i tehničara Srbije, Kneza Miloša 7, III sprat.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije