Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Šta interesuje arhitekte i građevince?
Tuesday, 17. February 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPrema anketi koju smo sproveli krajem prošle godine najveći broj naših posetilaca bavi se projektovanjem u arhitekturi (23%) i izvođenjem (22%), slede građevinsko projektovanje (14%) i proizvodnja građevinskog materijala (10%), a projektovanje instalacija, upravljanje projektima, investiranje i nadzor kreću se između 6% i 7%.
Radovi u toku na objektu SRPC Milan Gale Muškatirović
Tuesday, 10. February 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaGradska opština Stari grad će, kao Investitor, u toku 2009 godine deo novca iz budžeta odvojiti za radove na Sportsko-rekreativno poslovnom centru „Milan Galu Muškatirović“. Neki od radova na SRPC MGM su već otpočeli na lokaciji ovog centra. Tako se na lokaciji već uveliko odvijaju radovi na izradi parkinga, kao i pomoćnih objekata za potrebe održavanja ATP turnira, ali i takmičenja u tenisu koji će se na ovim terenima održavati tokom letnje Univerzijade, koja se održava u julu u Beogradu.

„Alternativno rešavanje sporova (ADR) u građevinskom sektoru“
Friday, 06. February 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaSavez odbora za rešavanje sporova (DBF) u saradnji sa Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC) i YU Build-om predstavlja Program praktične obuke „Alternativno rešavanje sporova (ADR) u građevinskom sektoru“.
Kurs se održava: 31. marta i 1. aprila 2009. godine u hotelu `Europe` u Sarajevu.
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Wednesday, 04. February 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, uz podršku MACE-a.
Koji su najčešći problemi na građevinskim projektima?
Wednesday, 28. January 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU 2008. godini YU Build je organizovao dvanaest obuka „Primena FIDIC uslova ugovora“ koje odslušalo preko 200 polaznika. U januaru 2009. godine kontaktirali smo naše polaznike i zamolili ih da popune upitnik kako bi nam preneli utiske o tome koliko im je kurs do sada koristio u radu.
Šta investitori treba da znaju prilikom izgradnje objekata u Srbiji
Tuesday, 27. January 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Šta investitori treba da znaju prilikom izgradnje objekata u Srbiji ” koju za Vas organizuju Privredna komore Srbije i konsultantska kuća YU Build.
YU Build nagrađuje studente arhitekture i građevine
Friday, 19. December 2008.
YU Build - Upravljanje projektimaU okviru nove kategorije na našem portalu, posvećene studentskim radovima iz građevinske i arhitektonske struke, YU Build će nagraditi najbrže studente! Prvih desetoro studenata koji pošalju svoj studentski rad na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli. , dobiće USB memoriju od 1 GB.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije