Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Seminar: Šta investitori treba da znaju prilikom izgradnje objekata u Srbiji
Wednesday, 20. May 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaCentar za edukaciju i stručno obrazovanje i konsultantska kuća YU Build organizuju dvodnevni instruktivni seminar "Šta investitori treba da znaju prilikom izgradnje objekata u Srbiji" 11. i 12. jun (četvrtak i petak) 2009. godine od 10,00 do 17,00 sati Privredna komora Srbije, Beograd, Resavska 15.


Održana obuka Upravljanje IT projektima
Thursday, 14. May 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU sredu, 13. maja je završena prva obuka „Upravljanje IT projektima“ koju smo organizovali u saradnji sa USAID Projektom za razvoj konkurentnosti. Obuka je organizovana u Novom Sadu u CISCO trening centru na FTN-u, a realizovana je tako da se omogući polaznicima da ispune uslov od 35 sati potrebne obuke za polaganje za PMP sertifikaciju i kroz praktičan rad sistematizuju svoja znanja iz oblasti upravljanja projektima .
Konferencija „Međunarodni standardi u projektnom menadžmentu“
Monday, 11. May 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU četvrtak, 7. maja u Hotelu Zira održana je konferencija „Međunarodni standardni u projektnom menadžmentu : obuka akreditacija i poslovna primena u Srbiji“. Konferenciju je otvorio William Seas, direktor USAID projekta za razvoj konkurentnosti, a prvu prezentaciju o PM u javnom sektoru održala je Mirjana Čojbašić, pomoćnik ministra u odeljenju nadzora i kontrole Ministarstva za NIP.
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Tuesday, 24. March 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti.
Obuka “Upravljanje IT projektima“
Tuesday, 24. March 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete obuci „Upravljanje IT projektima“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti.
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“ u aprilu
Thursday, 12. March 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, uz podršku MACE-a.
Investitori u Privrednoj komori Srbije
Friday, 20. February 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaZavršena je 17. obuka „Šta investitori treba da znaju o građenju u Srbiji“ koju YU Build organizuje u saradnji sa Centrom za edukaciju Privredne komore Srbije. Ova obuka se realizuje od 2002. godine i za njom i dalje vlada veliko interesovanje. U prethodna dva dana obuci je prisustvovalo 80 polaznika.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije