Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
YU Build newsletter
Thursday, 02. July 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaŽelite da budete informisani, a nemate dovoljno vremena da pretražujete razne sajtove?
Mi Vam nudimo rešenje! Od sada više ne morate da gubite vreme kako biste došli do informacija vezanih za građevinarstvo i arhitekturu. Sve Vam je dostupno na jednom mestu.
FIDIC uslovi ugovora: razumevanje međunarodnih uslova ugovora
Wednesday, 24. June 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU Beogradu će od 28. do 29. Oktobra 2009. u organizaciji FIDIC-a i konsultantske kuće YU Build biti održana obuka (radionica) „FIDIC uslovi ugovora: razumevanje međunarodnih uslova ugovora“ (modul 1)
Saradnik za obuke
Monday, 22. June 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaKako naš tim konstantno napreduje i povećava se, potrebana nam je osoba koja će svojim stavom, znanjem, načinom razmišljanja, komunikativnim i organizacionim sposobnostima doprineti daljem razvoju naše kuće. Potreban nam je saradnik za obuke.

Građevinski informator
Thursday, 18. June 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaOd sada se na našem portalu nalazi najtačnija i najažurnija baza građevinskih firmi u Srbiji. U njoj možete pronaći spisak firmi koje se u užem ili širem smislu bave građevinarstvom na ovim prostorima. Papirno izdanje Građevinskog informatora se izdaje jednom godišnje.
Obuka za trenere
Tuesday, 16. June 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaImate strah od javnog nastupa?
Savladajte tehnike koje su neophodne da biste uspešno osmislili i izveli obuku i ojačajte samopouzdanje neophodno za uspešan nastup.
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Monday, 25. May 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti.
Obuka "Primena FIDIC uslova ugovora"
Monday, 25. May 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, uz podršku MACE-a. Postoji sve veća potreba za upoznavanjem sa međunarodno usvojenim procedurama za realizaciju projekta zbog pojave projekata u Srbiji, koji se finansiraju delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD), kao i zbog sve veće potražnje naših stručnjaka na projektima u inostranstvu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije