Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Okrugli sto: "Potencijali izvoza inženjerskih usluga iz Srbije"
Wednesday, 21. October 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU okviru prve zvanično akreditovane obuke koja se bavi razmevanjem FIDIC uslova građevinskih ugovora, a koju organizuje Međunarodni savez inženjera konsultanata (FIDIC), Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i konsultantska kuća YU Build, biće održan i okrugli sto na temu „Potencijali izvoza inženjerskih usluga iz Srbije" u sredu 28. oktobra u periodu od 12.30-13.15, hotel Holiday Inn, Novi Beograd.
Obuka “Upravljanje IT projektima“
Tuesday, 13. October 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete na obuci „Upravljanje IT projektima“ koju za Vas organizuju YU Build i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti. Kompletna obuka traje 5 dana i termini su: I deo – 15 – 16. decembar 2009.; II deo – 22 – 24. decembar 2009.

Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Friday, 09. October 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti. Obuka će se održati u dva dela i to od 24. do 26. novembra i od 01. do 02. decembra.
Srpsko udruženje iz sektora građevine postalo član FIDIC-a
Thursday, 17. September 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaUdruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) postalo je član Međunarodnog saveza inženjera konsultanata (FIDIC). Zahvaljujući tome, srpske inženjerske firme, kao članovi Udruženja inženjera konsultanata Srbije, mogu uspešnije konkurisati na velikim investicionim projektima.
"FIDIC uslovi ugovora: razumevanje međunarodnih uslova ugovora"
Tuesday, 15. September 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaSa zadovljstvom vas pozivamo da učestvujete na prvoj zvaničnoj FIDIC obuci u regionu, koju za Vas organizuju Svetsko udruženje inženjera konsultanata FIDIC i Konsultantska kuća YU Build.
Datum održavanja: 28. i 29. oktobar
Mesto održavanja: Beograd, hotel Holiday Inn

Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Monday, 14. September 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPostoji sve veća potreba za upoznavanjem sa međunarodno usvojenim procedurama za realizaciju projekta zbog pojave projekata u Srbiji, koji se finansiraju delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD), kao i zbog sve veće potražnje naših stručnjaka na projektima u inostranstvu. FIDIC uslovi ugovora su usvojeni kao standard u međunarodnim ugovorima. Upravo iz tih razloga Vas pozivamo da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build.
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Thursday, 10. September 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti. Obuka će se održati u dva dela i to od 29. septembra do 1. oktobra i od 14. do 15. oktobra.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije