Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Obuka: Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora
Monday, 08. February 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaTrening FIDIC Modul II "Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora" će se održati u Zira hotelu (Beograd) 22. i 23. marta 2010. godine. Glavni treneri: Axel Jaeger, dipl. Inž.. Konsultant (Nestor, Berlin) i Dr. Sebastian Hök, Advokat, Sudija (Nestor, Berlin).

Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Monday, 01. February 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build. Vreme održavanja: 23. i 24. februar 2010
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Monday, 11. January 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti. Datumi održavanja obuke: I deo 02 - 04. februar i II deo 17 - 18. februar.

Srećni novogodišnji i božićni praznici
Thursday, 31. December 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaDragi naši posetioci, nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja u ovoj godini i da ćemo isto tako nastaviti i u sledećoj. Budite uz nas i pratite šta smo vam sve pripremili za sledeću godinu.
Upravljanje projektima u putogradnji
Tuesday, 08. December 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaJP „Putevi Srbije“ i firma „Yu Build“ Vas pozivaju na prezentaciju „Upravljanje projektima u putogradnji“ koja će se održati u četvrtak, 10.12.2009.g. sa početkom u 12.00 časova u Velikoj sali JP "Putevi Srbije" Bul. kralja Aleksandra 282.

Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Friday, 27. November 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build. Vreme održavanja: 16. i 17. decembar. 2009.
Mediji o "Potencijalima izvoza inženjerskih usluga iz Srbije"
Monday, 09. November 2009.
YU Build - Upravljanje projektimaU okviru prve zvanično akreditovane obuke koja se bavi razmevanjem FIDIC uslova građevinskih ugovora, a koju organizuje Međunarodni savez inženjera konsultanata (FIDIC), Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i konsultantska kuća YU Build, održan je i okrugli sto na temu „Potencijali izvoza inženjerskih usluga iz Srbije"u hotelu Holiday Inn, Novi Beograd.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije