Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


YU Build vesti
Obuka “Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“
Wednesday, 31. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u petodnevnoj obuci „Upravljanje građevinskim projektima u Srbiji“ koju za Vas organizuje YU Build i USAID Program za razvoj konkurentnosti. Vreme održavanja:  I deo – 26 - 28. aprila;  II deo – 04 - 05. maj .

Dokaz mogućnosti srpskog građevinarstva
Tuesday, 30. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaU okviru Sajma građevinarstva, 16. aprila u svečanoj sali Beogradskog sajma od 14:30, će se održati prezentacija novog vebsajta SerbiaConstruction.com. Organizatori su konsultantska kuća YU Build i USAID projekat za razvoj konkurentnosti. Prezentaciju će voditi dr. Zoran B. Đorđević dipl. inž. građ. direktor konsultantske kuće YU Build.
Kako uspešno graditi po međunarodnim pravilima
Friday, 26. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaBeograd je ponovo bio mesto održavanja obuka za primenu međunarodnih građevinskih ugovora – FIDIC. Konsultantska kuća YU Build, akreditovani organizator FIDIC obuka, je zajedno sa srpskim ogrankom FIDIC-a, Asocijacijom inženjera konsultanata Srbije – ACES, organizovala dvodnevnu obuku „Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora“.
Obuka: "Primena FIDIC uslova ugovora"
Tuesday, 16. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build. Vreme održavanja obuke: 14.04. i 15.04.2010. Postoji sve veća potreba za upoznavanjem sa međunarodno usvojenim procedurama za realizaciju projekta zbog pojave projekata u Srbiji, koji se finansiraju delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD), kao i zbog sve veće potražnje naših stručnjaka na projektima u inostranstvu.
Obuka: "Upravljanje IT projektima"
Tuesday, 02. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaPozivamo Vas da učestvujete na obuci „Upravljanje IT projektima“ koju za Vas organizuju YU Build i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti. Kompletna obuka traje 5 dana i termini su: I deo – od 30.03. do 01.04.2010.; II deo – 13 - 14. 04.2010.
YU Build izveštaj
Monday, 01. March 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaKompanija YU Build je trenutno uključena na projektima izgradnje dečije kombinovane ustanove u beogradskom naselju Mirijevo i na izgradnji poslovno stambenog kompleksa Park City na Limanu, u Novom Sadu. Na oba projekta klijent YU Build-a je izvođačka firma.
SerbiaConstruction.com – prezentacija srpskog građevinarstva
Friday, 19. February 2010.
YU Build - Upravljanje projektimaSerbiaConstruction.com je prvi sajt na engleskom jeziku na kojem se mogu pronaći sve informacije o građevinskim projektima u Srbiji i domaćim kompanijama koje su izvodile radove u zemlji i u inostranstvu. Namenjen je stranim investitorima koji na jednom mestu mogu doći do svih potrebnih podataka o srpskom tržištu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije