Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


G-magazin
Sve duža čelična kičma
Thursday, 27. September 2001.
G-magazinNajzastupljenija oblast građevinarstva u kojoj se koriste čelične konstrukcije je zgradarstvo. Poslednjih godina se i u oblasti industrijskih hala javljaju novi atraktivni sistemi, tako da novi industrijski objekti predstavljaju, osim funkcionalnih i tehnoloških, i značajna estetska, odnosno arhitektonska rešenja. Takva savremena arhitektonska rešenja prate i novi konstrukcijski sistemi.
Beograd - srpska varoš
Wednesday, 26. September 2001.
G-magazinKada je, nakon sloma Karađorđeve Srbije, u jesen 1813. godine, turska konjička prethodnica ušla u Beograd, u njemu je zatekla jednog jedinog srpskog žitelja – ludog Nastu koji je, u svoj bezazlenosti duševne bolesti, vodao po varoši čopor pasa kojima je nadenuo turska imena, nesvestan opasnosti koja mu preti.

Nepunih dve decenije nakon tog događaja, pod zaštitom garancija Hatišerifa iz 1830.godine, Beograd postaje razvojno težište koje ohrabruje doseljavanje srpskih porodica iz unutrašnjosti zemlje, kao i stručnjaka "iz preka", srpske ili neke od drugih nacionalnosti koje je sadržavao tadašnji austrougarski etnički konglomerat.
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije