Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Building Shop


BuildingShop 139 - Constructa Zadar 2010. (2.deo)
Tuesday, 29. June 2010.
Building ShopBuildingShop 139. emisija snimana je na sajmu građevinarstva-graditeljstva u Zadru Hrvatska. Iako relativno stažom mlad sajam, prijatno nas je iznenadio svojom jačinom. U vremenu krize koja potresa ceo svet, zaista je lepo videti da ima poslovnih ljudi koji se ne predaju unapred.
Constructa Zadar 2010.
Wednesday, 16. June 2010.
Building ShopBuildingShop 138. emisija, snimana je u Zadru u Hrvatskoj na sajmu građevinarstva "Constructa" održanom u predivnoj sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić". Iako je prvi sajam "Constructa" održan 2008. godine, izrastao je u sajam velikih poslovnih mogućnosti.
Prezentacija Izolacija Nove Generacije
Thursday, 06. May 2010.
Building ShopImamo čast da Vas ispred kompanija Dracomerx iz Splita, Knauf insulation iz Surdulice i distributivnog centra građevinskog materijala i opreme „30. Oktobar" iz Vrbasa, pozovemo na PREZENTACIJU IZOLACIJA NOVE GENERACIJE 
BuildingShop 135 - Prvi sajam stambeno komunalnih usluga Novi Sad (1)
Friday, 30. April 2010.
Building ShopBuildingShop 135 emisija, snimana je na 1. Sajmu Stambeno Komunalnih Usluga u Novom Sadu 2010. Ovaj sajam su organizovale Mesne Zajednice „Omladinski Pokret" i „Detelinara" u Novom Sadu. Za ovaj sajam su saznali pročitavši plakat koji je bio postavljen u ulazu gde stanuju.
BuildingShop 134 - sajam građevinarstva Novi sad 2009
Thursday, 08. April 2010.
Building ShopBuildingShop 134 emisija, snimana je u Novom Sadu na sajmu građevinarstva. Novi Sad je drugi grad u Evropi po količini zidanja kvadrata po glavi stanovnika do 2009. godine. Svakako je u ovoj krizi svaka aktivnost oko ove tematike, uvek interesantna i itekako potrebna. Sajam građevinarstva u Novom Sadu, predstavio je kompanije sa svojim proizvodnim i uslužnim programima.
Početak Sledeća 1 2 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije