Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Arhitekton
Muzej savremene umetnosti Vojvodine
Tuesday, 15. June 2010.
ArhitektonKoncept arhitektonske strukture muzeja baziran je, na pre svega suštini njenog sadržaja, ali i pejzaža u kome počiva. Objekat je viđen kao emiter poruka, koje se posetiocu - primaocu saopštavaju na način primeren ovom i budućem vremenu. Ovo dakle nije riznica dragocenosti, već jedan živi interaktivni sistem, koji u korelaciji sa posmatračem – posetiocem, proizvodi uvek nove senzacije i doživljaje predstavljenog.
Pritzker prize 2010
Tuesday, 08. June 2010.
ArhitektonLos Anđeles, Kalifornija - Kazijo Sejima i Rie Nišizava, partneri u arhitektonskoj firmi SANAA, izabrani su za laureate 2010 Pricker Arhitektonske Nagrade. Zvanična ceremonija dodele najprestižnije svetske arhitektonske nagrade, održana je 17.maja na Elis Ajlandu u Njujorku. Tada su iznos od 100.000 američkih dolara i bronzane medalje dodeljene pomenutim arhitektama.
GUILDFORD - kora arhitekti
Tuesday, 04. May 2010.
ArhitektonIdeja ovog konkursnog rešenja predstavlja teritoriju projektovanu prvenstveno za ljude svih uzrasta i potreba. Naspram njih su razmatrani i projektovani sledeći aspekti: društevno - socijalni, ambijentalni (mikro i makro celine), prostorni (arhitektonski, urbanistički, pejzažni, likovni, aspekti univerzalnog dizajna, aspekti održivog dizajna).
Prilaz za sve - Tašmajdan
Tuesday, 27. April 2010.
ArhitektonProsečni ljudi ne žive u zgradama. Oni ne putuju metroom. Oni ne koriste stepenište niti liftove. Gde god da pogledamo nećemo naći prosečnu osobu. Jednostavno zato što prosečna osoba ne postoji. Niko ne živi u stanu sa 2,3 sobe, putuje 3,7 puta godišnje, niti ima 1,7 dece.
Infinity
Tuesday, 13. April 2010.
ArhitektonMože se reći da se savremena arhitektura u Srbiji razvija relativno sporo, i može se reći bez previše hrabrih pokušaja. Ovo se često opravdava nedostatkom sredstava i nezrelošću investitora.
Hotel Bulevar
Tuesday, 06. April 2010.
ArhitektonArhitektura sama po sebi može predstavljati glavnog proklamatora uspešnog grafičkog dizajna. Razlog je jednostavan. Prezentacija grafičkog dizajna u arhitekturi se dešava u tri dimenzije a ne u jednoj ravni kako smo to najčešće u prilici da vidimo. Kada u savremenoj arhitekturi imamo objekat jednostavne kubične forme ili kombinaciju takvih formi, ono što se izdvaja kao arhitektonski kvalitet je jednodimenzionalna obrada fasada.
Balkanologija - Nova arhitektura i urbani fenomeni u jugoistočnoj Evropi
Tuesday, 30. March 2010.
ArhitektonCentar za arhitekturu grada Beča je u 2009.-oj godini, baveći se temom Jugoistočne Evrope, 17. Kongres arhitekture posvetio arhitekturi i urbanom razvoju Balkana. Trodnevni skup je nadgradnja izložbe Balcanology koja je već posetila Bazel u Švajcarskoj, a u Beču se zadržala do 18. januara 2010. Fokus kongresa je bio na dvoma ključnim fenomenima koji su usledili nakon raspada socijalističkog sistema.
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije