Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Hausbau
Opremanje građevinskog zemljišta
Thursday, 16. September 2010.
HausbauU ovom broju časopis „Hausbau“ i Građevinski portal „YU-build“ nastavljaju priču o gradjenju. Pričamo o sledećim bitnim koracima i kako da smanjimo mogućnost greške koja vas može veoma mnogo koštati. Ovog puta govorimo o tome šta je opremanje gradjevinskog zemljišta , koliko košta i da li može jeftinije.
Kako nešto (iz)graditi?
Friday, 23. July 2010.
HausbauGrađenje je skup, dug i rizičan posao. Mnogi iskusni graditelji vole da pričaju nadugačko i naširoko šta je njihov posao, ali onima koji zaista treba da izgrade kuću za sebe, svoju porodicu ili svoju firmu, takve priče ne pomažu mnogo. U narednim brojevima, Hausbau i Građevinski portal YU Build će pokušati da onima kojima građenje nije osnovni posao približe šta ih sve čeka i na šta da obrate pažnju kada požele da grade.
Svetlo i prostor
Monday, 19. July 2010.
HausbauRazmaknuti krov olabavljuje strogu simetriju ovog objekta i omogućava nove mogućnosti oblikovanja uz puno svetla i prostranosti ispod kosine krova. Reč je o objektu koji je s mnogih strana oslikan čokoladnom drvenom fasadom, a prva je uočljiva odmah na ulaznom delu.
Markantni kubus unutar krila
Tuesday, 11. May 2010.
HausbauTradicionalni ugaoni bungalov ovde je razbijen crvenim kvadratom što je dovelo do toga da ovaj projekat odjednom bude prikazan u sasvim novom svetlu neočekivane transparentnosti i lakoće. Ovaj koncept upotpunjen je velikodušnim prostorima i bezbrojnim prozorskim vratima u unutrašnjosti.
Pregled izolacionih sirovina i saveti
Friday, 30. April 2010.
HausbauPriroda nam pokazuje: tamo gde je hladno, debelo krzno brine za to da se ne gubi toplota. Moderne montažne kuće primenjuju ovaj princip već duži niz godina. U ovom tekstu dajemo pregled izolacionih sirovina i savete na šta sve treba da pazite.
Kuvanje na pari
Monday, 19. April 2010.
HausbauKuvanje na pari je danas prilično popularno zbog toga što jelo izgleda sveže, vreme pripreme je kratko i svi vitamini ostaju sačuvani. Ovde se ne radi samo o zdravom načinu pripremanja hrane, već i o vrlo ukusnoj hrani. Osim toga, takvo kuvanje ne obiluje masnoćama, a u ovom članku objasnićemo ukratko šta treba da znate o priboru i pripremi.
Grejanje u Vašoj kući
Wednesday, 13. January 2010.
HausbauMnoge porodice kod grejanja razmišljaju o alternativama s obzirom da zavisnost od plina i ulja u budućnosti može samo da utiče na porast njihove cene. Drvo kao regenerativna sirovina za ogrev nameće se samo po sebi s obzirom da se uz pomoć drva greje na ekološki i komforan način.
Početak Sledeća 1 2 3 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije