Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Hausbau
Gnezdo ispod krova
Friday, 18. September 2009.
HausbauUgodno i prostrano živi se unutar 88 kvadrata ove kuće od drvenih greda što se već vrlo lako vidi sa spoljašnje strane zahvaljujući gradnji u obliku prizemne kuće sa visokim potkrovljem.
Masivne grede i mnogo stakla
Thursday, 10. September 2009.
HausbauDrvo je prirodan i nadasve topao građevinski materijal. Iz tog razloga mnoge porodice žele da žive u pravoj drvenoj kući od masivnih greda poput ovog objekta pod nazivom "Sommerwiese" (letnja livada). Zid od masivnih drvenih greda debljine 20 cm izrađen je kao gotovi zidni element. Ne samo drvo, već i svi ostali građevinski materijali korišćeni u gradnji prošli su test biološke razgradnje: od celuloze do crepa.
Dva tela, jedna fasada
Tuesday, 08. September 2009.
HausbauVidljivo drvo spolja i iznutra - kuće od drvenih greda svojim stanarima pružaju lep osećaj stanovanja obzirom da pokazuju ljubav prema prirodi i opstaju u skladu sa njom. Pored izuzetnog ugođaja življenja, drvo u unutrašnjosti omogućava zdravo stanovanje: to je materijal čije otvorene pore i difuzioni način gradnje ostvaruju uravnoteženu stambenu klimu.
Razigrana gradska kuća
Friday, 04. September 2009.
HausbauVeć neko vreme se vidi trend tzv. gradskih kuća. Osnovna obeležja su im kockasti oblik, dva sprata i ravan krov koji ne mora uvek da bude ravan. Onaj ko veruje da takva arhitektura vremenom dosadi, nije dovoljno upoznat sa njom.
Radost oblikovanja
Wednesday, 02. September 2009.
HausbauDuh vremena ne igra samo veliku ulogu u modi , već i kod građenja tokom godina mogu da se ustanove određeni trendovi. U svakom slučaju ne radi se o kratkoročnim ekstravagancijama, već o utvrđenim detaljima koji obuhvataju tehničke mogućnosti i buduća očekivanja stanara: danas je energetski štedljiva gradnja važnija nego ikada.
Novi broj Hausbau magazina
Friday, 21. August 2009.
HausbauDo sada ste već primetili da se na našem protalu mogu pronaći izabrani članci iz poznatih časopisa koji se bave arhitekturom i građevinarstvom. Ovom prilikom vam najavljujemo novi broj magazina Hausbau. U tekstu možete pogledati najavu i teme o kojima će biti reči.
Objekat u nizu: kompaktno i vrhunski moderno
Friday, 17. July 2009.
HausbauOvaj objekat koji pleni pažnju svojim oblikom i bojama u stvari je objekat u nizu sto se primećuje tek detaljnijim posmatranjem. Pojedine stambene prostorije spolja mogu dobro da se primete tek na gornjem spratu, dok ulazni deo i prva etaža jedva da se naziru sa spoljašnje strane. Jednostavan stil bez ukrasa nije samo karakteristika kubusa i prozora, već se primećuje i kod odabira boja.
Početak Sledeća 1 2 3 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije