Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Hausbau
Jednostavno potpuno ekološki
Friday, 10. July 2009.
HausbauIako je ovaj objekat u svom suštinskom obliku jednostavan kvadar, uz mali «penthouse» na krovu arhitektonski deluje iznenađujuće promenljivo i raznovrsno. Vodoravne letvice sa pozadinskom ventilacijom objektu oduzimaju njegovu strogoću i čine ga «živim». Osim toga, ova vrsta drvene obloge godinama će da promeni svoj izgled pod uticajem vremenskih prilika.
Uspelo: Ekskluzivna gradska vila
Wednesday, 08. July 2009.
HausbauNije sigurno da li poznata uzrečica «Manje je više» zaista dolazi od bauhaus arhitekte Mies van der Roha. Ono što jeste sigurno to je da takav minimalizam sve više privlači svojim jasnim oblikom bez suvišnih ukrasa, jasnim i uravnoteženim proporcijama i dobro osvetljenim prostorijama sa mnogo raznovrsnih prozorskih površina. Savremene varijante ove «arhitekture jednostavnosti» odlikuje sledeće: upotreba modernih sirovina, prostranost, visok stambeni komfor i otmen ambijent..
Zagrevanje putem zraka, vode i zemlje
Monday, 18. May 2009.
HausbauToplotna pumpa je jeftinija alternativa uobičajenim sistemima grejanja – pod određenim uslovima: mora da se prilagodi kući, zemljištu i stanarima.
Podrum sa toplotnom izolacijom
Thursday, 14. May 2009.
HausbauPodrumski prostor koji se koristi samo za smeštaj tehnike ili vreće krompira je zaista neiskorišćena investicija. Svi oni koji podrum žele da iskoriste za kućnu kancelariju ili stambeni prostor, moraju posebnu pažnju da obrate na izolaciju.
Eko gradnja u trendu
Thursday, 14. May 2009.
HausbauMoguće je raspravljati oko toga šta se sve podrazumeva pod ekološkom gradnjom, ali jedno je sigurno – klimatske promene i porast energetskih troškova sve više porodica dovodi u situaciju razmišljanja o toj temi. Štetne materije u vazduhu, otrovi koji zagađuju okolinu, elektromagnestko zračenje, sve veći rast alergija i karcinoma utiče na to da se ljudi sve više opredeljuju za materijale koji omogućuju zdrav život. Osim toga, na umu treba imati i budući razvoj cena vode, grejanja i struje. Šta je sve moguće u ovom domenu, prikazuju sledeći primeri.
Početak Sledeća 1 2 3 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije