Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Ambijenti
VitraHaus
Monday, 06. September 2010.
AmbijentiU januaru 2004. godine, u okviru firme Vitra formirana je kolekcija proizvedenog nameštaja, koja obuhvata klasike dizajna i produkte savremenih dizajnera, pa je bilo potrebno formirati novi izložbeni i prodajni prostor. 2006. godine od strane kompanije izabrani su renomirani projektanti Herzog & De Meuron da osmisle novi atraktivni objekat muzejskog, prodajnog i izložbenog karaktera – VitraHaus.
Grad na vodi
Thursday, 17. June 2010.
AmbijentiPoput oaze u pustinji, gde umorni putnik namernik može da utoli svoju žeđ, Oasis of the Seas, kako mu i samo ime kaže, prava je oaza na moru, pre svega za sve one koji umeju da uživaju. Najveći i najskuplji putnički brod napravljen do sada, isplovio je početkom decembra na svoje prvo krstarenje.
Putevima Utarakanda
Thursday, 10. June 2010.
AmbijentiHaridvar je jedan od gradova gde se Gang sa planina spušta do zaravni, a voda je čista i hladna. Ime Haridvar znači „kapija ka Bogu”, a grad koji ga nosi predstavlja jedno od sedam najsvetijih mesta za Hinduse, zbog čega ga hodočasnici pohode u velikom broju.
I više od prostora
Friday, 28. May 2010.
AmbijentiKoliko god laicima i ljudima koji se ne bave projektovanjem i opremanjem objekata prazan tavanski prostor deluje obeshrabrujuće ili zastrašujuće, toliko je za ljude iz struke to uvek bio „slatki zalogaj” i lep izazov.
Burj Khalifa
Wednesday, 19. May 2010.
AmbijentiGrad koji je obeležio početak 21. veka svojim stremljenjima ka najvećem, najraskošnijem, najvišem,... na samom početku godine ponovo se našao u centru pažnje. U Dubaiju su 4. januara 2010. godine otvorena vrata najviše zgrade na svetu, visoke čak 828 metara.
Harmonija oblika
Friday, 14. May 2010.
AmbijentiProstor kuhinje i njeno značenje u čovekovom domu zauzima nesumnjivo vitalnu odrednicu – tačku okupljanja, mesto kreacije i obnavljanja životne energije. Twelve kolekcija kuhinja (2009.) delo je arhitekte i dizajnera Karla Kolomoboa koji svojim kreacijama potvrđuje reputaciju italijanskog dizajna kao sinonima za kvalitet i vrhunska dostignuća u oblasti primenjenih umetnosti.
Boscolo Exedra Hotel Milano
Wednesday, 05. May 2010.
AmbijentiSmešten u delu grada nazvanim Kvadrilatero (Quadrilatero) i poznatijem kao raskrsnica milanske mode, Exedra Hotel Milano može se opisati kao fuzija stila, umetnosti i dizajna „made in Italy”, elegantno sjedinjenih na način koji stvara urbani hotel, karakterističan za poznati brend Boscolo.
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije