Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Ambijenti
Pitanja umesto gotovih rešenja
Wednesday, 28. April 2010.
AmbijentiVaš dom ili poslovni prostor koji je organizovan na više spratova mora imati fizičku vezu tih nivoa. Ako mislite da lift ili rampa nisu pogodno rešenje za vas, onda posebnu pažnju treba da obratite na kreiranje stepeništa. Toliko puta nametana tema sa zaista mnogo rešenja, i nije baš lak zadatak.
Talas svežine u srcu grada
Monday, 12. April 2010.
AmbijentiU novijoj beogradskoj stambenoj produkciji pažnju privlači projekat koji niče u srcu starog dela grada: moderna šestospratnica Wave, čija je izgradnja počela sredinom 2009. godine. Osmišljena kao verodostojan omaž modernom dobu, ova zgrada sublimira sve tekovine današnjice, ali istovremeno poštuje vrednosti zatečenog, istorijskog ambijenta.
Home Gym-Wellness na 1m2
Thursday, 09. July 2009.
AmbijentiAko je kuća prvi place for freedom, home gym može da bude detalj života koji koristimo kada poželimo, u meri kojoj želimo, na način koji to možemo, u ambijentu koji sami kreiramo, sa ultimativnim ciljem svakog hedoniste - da se na kraju dobro osećamo.
Ideja jednostavnosti
Wednesday, 01. July 2009.
AmbijentiU vreme kada je arhitektura već odavno postala način na koji se prave ambijenti u kojima se stvaraju skulpturalne forme i oblikuju blistave zamisli, postalo je teško predstaviti nešto novo i neprepoznatljivo. Iako, svaki objekat predstavlja interpolaciju određenih principa svojstvenih autorima, postoji potreba za formiranjem jednog potpuno novog iskustva.
Bašta u pokretu
Thursday, 18. June 2009.
AmbijentiKada je Mark Erman, uspešni poslovni čovek i vlasnik novosagrađene kuće u modernom predgrađu San Franciska, Noe Valley, pozvao arhitekte iz projektnog biroa Surfacedesign da za njega osmisle i urede baštu koja se pruža iza njegovog novog doma, imao je samo dva zahteva: baštu koja se lako održava i u njoj kadu sa hidromasažom.
Zima - boje leta, Fustic House, Barbados
Friday, 05. June 2009.
AmbijentiNa zapadnoj obali Barbadosa, tamo gde se nalazi Fustic House – privatno imanje za iznajmljivanje - klimatski uslovi i neobičan pejzaž ne poznaju zimu snežno belu i hladnu, kao mi... Ogromne plantaže šećerne trske koje se prostiru između tropskog, egzotičnog bilja i drveća mahagonija prema moru, nikada nisu bile pokrivene snežnim pokrivačem.
Monako
Friday, 29. May 2009.
AmbijentiMonako je danas simbol bogatstva i luksuza, otmenosti i prestiža. Asocijacije kod ljudi uglavnom su otmene jahte, rulet koji se vrti i bolidi Formule 1 koji jure trkačkom stazom... Monako jeste sve to. Ali, tu priča o njemu tek počinje...
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije