Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Ambijenti
Na samom vrhu...
Friday, 22. May 2009.
AmbijentiNjujork je po užurbanosti i energiji centar Amerike, a Menhetn po svemu centar Njujorka. Ipak, poput neme tišine u oku tajfuna, u srcu užurbanosti zahuktalog Njujorka, na samo korak od raskošne Park Avenije nalazi se oaza koji zrači mirnoćom, jednostavnošću i elegancijom minimalističkog dizajna.
Fejslift holivudske lepotice
Monday, 18. May 2009.
AmbijentiOva vila u Los Anđelesu delo je slavnog američkog arhitekte Vejna MekAlistera, koji je radio i stvarao u zlatno doba Holivuda, tokom 50-ih i 60-ih godina dvadesetog veka. Pola veka kasnije, novi vlasnik upošljava arhitektu Rona Radzinera i dizajnera Vensa Burka da vremešnoj lepotici vrate stari sjaj. Ovaj dragulj među vilama, smešten na najboljoj lokaciji Beverli Hilsa, zauzima oko 750 kvadratnih metara i krcat je delima slavnih umetnika. Sagrađena 1957. godine, vila je već propratila dovoljno holivudskih zvezda i hirova, da bi početkom dvadeset prvog veka njeno vreme ponovo došlo.
Tradicionalna japanska kuća - Prostor otvorenog uma
Wednesday, 06. May 2009.
AmbijentiTradicionalna japanska arhitektura je, u skladu sa svojim religijskim, filozofskim i socijalno-kulturnim nasleđem, gradnji kuće prišla otvorenog uma i zaista krenuvši od onog zbog koga se kuća pravi - vlasnika i stanara. Jednostavnost, vedrina, skromnost, sloboda, prilagodljivost, koegzistencija i holistički, organički pristup odlučujući su faktori u kreiranju japanskog tradicionalnog doma.
Else-Club Wellnesspark - Moskva
Thursday, 30. April 2009.
AmbijentiImajući u vidu jedinstveni vid ekonomske ekspanzije i prosperiteta koji u poslednjih deset godina mutira gradsko tkivo Moskve, sasvim je lako razumeti veliku potražnju za višim nivoom ekskluziviteta i otmenošću javnih i uslužnih prostora. Jedan od odgovora na ove potrebe daje i visokosofisticirani wellness/spa Else–club.
Novi broj časopisa Ambijenti
Tuesday, 28. April 2009.
AmbijentiČasopis AMBIJENTI je namenjen aktivnim, kreativnim, urbanim ljudima. Istražujući različita polja kreativnosti pokazuje kako, uz malo mašte i dobre volje, prostori u kojima živimo mogu da se izmene, oplemene i u potpunosti ostvare svoje potencijale u svrhu punijeg i skladnijeg života. Ovom prilikom vam predstavljamo najavu za novi 39. broj časopisa AMBIJENTI.
Sinteza prirode i arhitekture - kuća Minami Hara
Friday, 24. April 2009.
AmbijentiKuća Minami Hara je najnovije ostvarenje arhitekte Đorđa Dašića. Locirana je na vrhu brdovitog regiona Karuizave, udaljenog 150 kilometara od Tokija. Šumovit brdski ambijent obezbeđuje izuzetno prijatna, prohladna leta sa obiljem kiše, kao i hladne zime sa malo snega. Priroda, svetlost i njihova simbolička značenja predstavljaju osnovu filozofije prostora kuće.
Orijent sa pogledom na Central Park
Thursday, 16. April 2009.
AmbijentiU lenjo zimsko sunčano popodne, Njujork se proteže i ogleda u staklu i čeliku severne Time Warner kule. Zidovi prozori reflektuju sliku jugozapadnog dela Central parka, panoramu Menhetna i sunčevu svetlost koja kupa Hadson... Grad je zadovoljan, a na sredokraći neba i zemlje, između 35. i 54. sprata moćne severne kule, gost Mandarin hotela je još zadovoljniji. Oseća se kao da je na vrhu sveta, kao da je Bog ovu savršenu sliku stvorio samo za njega.
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije