Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Studentski radovi
Studenti građevinarstva i arhitekture, uveli smo za vas novu kategoriju Diplomski radovi. U okviru ovog odeljka objavljivaćemo Vaše radove koje nam pošaljete na adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli. . Uz diplomski možete poslati i CV, koji će biti postavljen zajedno sa Vašim radom i ujedno dostupan stručnjacima iz građevinske i arhitektonske struke, koji redovno posećuju naš portal, kao i ekspertima sa kojima smo u svakodnevnom kontaktu.

Ovo je prilika za Vas da sebe preporučite za potencijalne poslove i projekte!

Muzika lanaca
Thursday, 18. March 2010.
Studentski radovi"Ropstvo je determinisalo američku istoriju i predstavlja temelj na kojoj je ona sagrađena. Velika nepravda i bol koji su naneti afro-amerikancima predstavlja mračan period američke istorije, ali mora ostati upamćen da bi se odala pošta ljudima koji su ispaštali. Muškarci i žene koji u se borili za svoja prava da budu ravnopravni građani nisu imali mnogo načina na koji mogu da se odupru i izbegnu stradanje. Uprkos svemu tome, ostali su jaki.
Izrada idejnog projekta organizacije i tehnologije građenja za magistralni put M-21
Saturday, 20. December 2008.
Studentski radoviTema diplomskog rada iz oblasti Menadžmenta i tehnologije izvođenja radova (Građevinski fakultet, Univerzitet u Beogradu), je izrada Idejnog projekta organizacije i tehnologije građenja za magistralni put M-21, deonice Dumača – Koceljeva, stacionaže od km 68+380 do km102-058,78. Diplomski rad obrađuje sledeće teme:
Izrada idejnog projekta organizacije i tehnologije građenja za deo leve trake autoputa E-75 (NS-BGD)
Tuesday, 16. December 2008.
Studentski radoviTema diplomskog rada iz oblasti Menadžmenta i tehnologije izvođenja radova (Građevinski fakultet, Univerzitet u Beogradu) je izrada Idejnog projekta organizacije i tehnologije građenja za deo leve trake autoputa E-75 od Novog Sada (petlja „Temerin“) do Beograda (petlja „Batajnica“), od stacionaže km117+000.00 do km136+225.00. Diplomski rad obrađuje sledeće teme:
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije