Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Investicije
Nedostaje 180.000 evra za regionalni centar
Thursday, 07. October 2010.
InvesticijeNovopazarsko Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama od septembra realizuje program dnevnog boravka. Programom je obuhvaćeno 16 lica sa umerenom i lakom mentalnom retardacijom.
Đilas: Kinezi dolaze zbog mosta
Friday, 01. October 2010.
InvesticijeU Beograd bi 18. oktobra trebalo da dođe delegacija Republike Kine kako bi razgovarala o napretku na realizaciji projekta izgradnje mosta preko Dunava. Gradonačelnik Dragan Đilas je naveo da će visoku delegaciju iz Kine predvoditi zamenik ministra za saobraćaj te zemlje.
Najisplativije investirati u Novi Sad i Inđiju
Thursday, 30. September 2010.
InvesticijeMada su nekretnine zbog kašnjenja zakona o imovini i dalje u vlasništvu države, ova godina prilično je jalova za graditelje, ipak je uspešna za neke vojvođanske opštine posebno za Inđiju i Novi Sad. Glavni razlog je usvajanja novog Zakona o planiranju i izgradnji koji daje mogućnosti da se gradsko zemljište prodaje, a ne kao ranije samo izdaje u zakup.
Uskoro vrtić u Novom Pazaru
Thursday, 30. September 2010.
InvesticijeIzgradnja vrtića u Novom Pazaru, na zemljištu za koje IZuS tvrdi da je njeno, mogla bi da bude završena za dva meseca, najavio gradonačelnik tog grada. "Parcela se cela vodi na grad Novi Pazar i sve dozvole su regularne“, kazao je Meho Mahmutović.
Web portal za investitore u Novom Sadu
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijeGrad Novi Sad dobio je 30 miliona dinara iz fondova Evropske unije za realizaciju projekta Web portal za investitore, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika. Realizacijom tog projekta predstavnici lokalne privrede i investitori moći će na efikasniji način da dođu do saznanja o gradskim lokacijama namenjenim za prodaju, piše u saopštenju.
Uskoro obnova Bezistana
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijePredsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić, najavio je da će uskoro početi obnova Bezistana, prolaza između Terazija i Trga Nikole Pašića, u centru grada. Bezistan je u veoma lošem stanju jer godinama nije ulagano u njegovu obnovu. To moramo da uradimo - rekao je Antić.
Nova fabrika rublja u Somboru
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijePredsednik Srbije Boris Tadić i predsednik italijanske grupe "Kalcedonija" Sandro Veronezi otvorili su u Somboru fabriku konfekcije "Fiorano". Nova fabrika će upošljavati 700 radnika.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije