Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Afera ne ugrožava stanare Belvila
Wednesday, 18. August 2010.
NekretnineU kompaniji „Blok 67 asošiejts” kažu da su priče o provizijama od prodaje nekretnina u Belvilu neosnovane i da afera Hipo ne ugrožava sadašnje i buduće stanare.Austrijska istraga o naduvanim kreditima uzetim od Hipo Alpe Adrija banke za gradnju novobeogradskog naselja Belvil i nelegalnim provizijama neće ugroziti poslovanje te firme niti će direktno uticati na prodaju preostalih 380 stanova u tom kompleksu, tvrde u „Blok 67 asošiejtsu”.
Do kraja godine još 92 stana
Tuesday, 17. August 2010.
NekretnineIzgradnja hiljadu neprofitnih stanova, koja se finansira iz budžeta grada Beograda, biće završena u prvoj polovini 2012. godine. Kako je rekao Marko Blagojević, direktor Agencije za investicije, na osnovu odluke Skupštine grada najpre je izgrađeno i useljeno hiljadu stanova, a potom je raspisan konkurs za još toliko stambenih jedinica.
Zaštititi kupce stanova od prevare
Tuesday, 17. August 2010.
NekretnineMinistar za prostorno planiranje Oliver Dulić kaže da je stupio na snagu pravilnik o registru investitora u cilju smanjivanja prevara prilikom kupovine stanova.Na osnovu pravilnika, sve lokalne samouprave u Srbiji imaju rok od dva meseca da počnu da vode takav registar.
Stend-baj stanovi
Monday, 16. August 2010.
NekretnineInvestitori višestrukom prodajom istih stanova prevarili mnogo građana. Od 2011. sudovi će biti umreženi, a kupac prilikom overe ugovora dobija obaveštenje o tome da li je nekretnina više puta prodata. Do pre nekoliko godina, građani koji su kupovali stanove bili su sigurni da će se u njih useliti. To su im garantovala domaća građevinska preduzeća.
Stanarine u Beogradu nikad manje
Monday, 16. August 2010.
NekretnineU Beogradu ovog leta postoji velika ponuda stanova za iznajmljivanje po pristupačnim cenama, pa se luksuznih 65 kvadrata može naći i za 350 evra mesečno. Ponuda stanova za iznajmljivanje nikada nije bila toliko velika i tako pristupačna za podstanarski džep. Čak su i centralne ekskluzivne zone po cifri "primamljive".
Nema para, ni kvadrata
Friday, 13. August 2010.
NekretnineDržava ne odustaje od plana izmeštanja institucija na tri lokacije u Beogradu. Na novu adresu od 23. avgusta ide samo Ministarstvo telekomunikacija.Plan o preseljenju najvažnijih institucija, koji predviđa da se Vlada i ministarstva sa sadašnjih 15 adresa ”skuće” na tri, zvanično nije odbačen, ali je skoro zaboravljen.
Dulić: Na Voždovcu niče 130 zgrada
Friday, 13. August 2010.
NekretnineGradilište "4. juli" u beogradskom naselju Voždovac biće otvoreno 30. avgusta i u njemu će se graditi 130 stambenih zgrada, kaže ministar Oliver Dulić.Ministar prostornog planiranja i zaštite životne sredine navodi da je stanove rezervisalo već dve hiljade ljudi, kao i da to dovoljno govori o ozbiljnosti ovog projekta.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije