Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Beograd daje u zakup 7.000 hektara
Thursday, 26. August 2010.
NekretnineGrad Beograd je raspisao konkurs za prikupljanje ponuda za davanje u zakup 7.183 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji. Zemljište je na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Sopot, Surčin i Čukarica.
Podaci o investitorima biće dostupni kupcima stanova
Wednesday, 25. August 2010.
NekretnineSvi kupci nekretnina moći će od 14. oktobra ove godine na sajtu grada ili opštine gde se kuća ili stan nalaze da provere ko je investitor, da li ima sve dozvole za gradnju, vodi li se protiv njega sudski spor, da li su ranije podnošene prijave građevinske ili urbanističke inspekcije. Podaci će biti u registrima.
N. Beograd: Supermarket na 4000 m²
Tuesday, 24. August 2010.
NekretnineNovi Beograd je dobio još jedan veliki supermarket - posle 20 godina poslovanja u Vojvodini, "Univereksport" je u Beogradu otvorio objekat od 4000 kvadrata. Potrošači su kao i u drugim slučajevima, u redu čekali i nekoliko sati kako bi iskoristili povoljnosti prvog dana rada.
Čija je zemlja kasarne "4 juli"?
Tuesday, 24. August 2010.
NekretninePedesetak bivših vlasnika placeva na mestu kasarne „4. jul” traže povraćaj oduzete imovine ili obeštećenje u vidu stanova u novom stambenom naselju. Za to za sada nema osnova, uzvraćaju u Ministarstvu finansija.
Umesto kasarne integrisani univerzitet
Monday, 23. August 2010.
NekretninePregovori predstavnika Ministarstva odbrane i gradske vlasti o zameni vojne imovine za stanove u Užicu, trenutno su u završnoj fazi i u toku je usklađivanje ugovora o tome, rekao je za Danas Jovan Marković, gradonačelnik Užica.On je objasnio da bi za Dom Vojske Srbije i kasarnu „Četvrti puk“ grad trebalo da ustupi 6.300 metara kvadratnih stambenog prostora za pripadnike Vojske Srbije u narednih nekoliko godina.
Jeftini stanovi od 30. avgusta
Monday, 23. August 2010.
NekretnineSve je spremno da 30. avgusta počnu pripremni radovi za gradnju 5.106 jeftinih stanova na prostoru bivše kasarne "4. juli" na Voždovcu, kaže Oliver Dulić. Cena stambenog prostora u tom objektu biće oko 1.200 evra po kvadratnom metru, izjavio je Dulić.
Savet ministara: Vratiti stanove
Friday, 20. August 2010.
NekretnineSavet ministara BiH traži da se poštuju odluke Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Đokić protiv BiH i da Federacija BiH bez odlaganja izvrši obaveze. S ciljem omogućavanja adekvatnog zastupanja Saveta ministara BiH i izvršavanja medjunarodnih obaveza BiH, Savet ministara poziva tela Federacije BiH i druga tela vlasti u BiH da izričito postupaju u skladu s Odlukom o agentu Saveta ministara BiH pred Evropskim sudom za ljudska prava.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije