Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Luka Beograd dobila spor sa gradom
Wednesday, 01. September 2010.
NekretnineViši sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je treći put odbačen zahtev za uknjižbu Grada na zemljištu oko Luke Beograd. Preduzeće Luka Beograd sada je jedini nosilac prava korišćenja 117 hektara na obali Dunava, tvrde vlasnici Luke.
Prva useljenja u martu 2012.
Tuesday, 31. August 2010.
NekretninePripremni radovi na izgradnji 4.578 jeftinih stanova na mestu stare kasarne „Stepa Stepanović“ na Voždovcu počeli su juče rušenjem vojnih objekata na placu kasarne. Kvadrat stana koštaće najviše 1.290 evra, prodaja počinje u oktobru a prva useljenja očekuju se u martu 2012.godine, najavio je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić.
U protestu bivši vlasnici zemljišta na Voždovcu
Monday, 30. August 2010.
NekretnineOko 50 bivših vlasnika zemljišta na kome se nalazi nekadašnja kasarna "Vojvoda Stepa Stepanović" na Voždovcu, a gde treba da počne izgradnja stanova, protestuje danas ispred kapija tog zdanja zahtevajući povraćaj zemljišta ili pravednu nadoknadu.
Ni jeftinije stanove niko ne kupuje
Monday, 30. August 2010.
NekretnineStanovi u Boru pojeftinili su za 25 procenata u odnosu na prošlu godinu, kažu u agencijama za nekretnine u tom gradu. Kvadratni metar stambenog prostora košta 250 evra u starom delu grada, dok je cena u Novom gradskom centru i u naselju "F" do 400 evra.
Stambeni krediti u dinarima tek za koju godinu
Monday, 30. August 2010.
NekretnineDinarizacija, odnosno oslobađanja privrede i građana zavisnosti od evra proces je koji će trajati. Iako se najavljuje vraćanje dinara na velika vrata tamo i gde mu je mesto, građani ne mogu da računaju da će uskoro moći u bankama da dobiju dugoročni stambeni kredit u domaćoj valuti. Suočena s visokim stepenom zavisnosti od valute Evropske unije, Narodna banka Srbije povukla je konkretne poteze da se to promeni.
Ni kvadrat preko veze
Friday, 27. August 2010.
NekretnineNe verujem da će stari vlasnici protestima i blokadama sprečiti izgradnju kompleksa ”Stepa Stepanović”, koja bi trebalo zvanično da počne u ponedeljak - poručuje u razgovoru za ”Novosti” Oliver Dulić, ministar za prostorno planiranje.Uoči otvaranja velikog gradilišta za 5.000 stanova, na parceli bivše kasarne ”4. jul” u Beogradu, Dulić očekuje da će do nedelje biti dobijena građevinska dozvola i najavljuje da će slična naselja na proleće početi da se grade i u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.
Blok 67 Associates: Niko nema više od tri stana u Belvillu
Friday, 27. August 2010.
NekretninePreduzeće Blok 67 Associates saopštilo je danas da je kredit od 117,6 miliona evra za izgradnju stambenog naselja Belvil na Novom Beogradu dobilo po standardnoj proceduri, uz hipoteku.Ta firma koja je investitor izgradnje Belvilla je navela i da nijedna osoba ili preduzeće ne poseduju više od tri stana u naselju, ističući da se to može proveriti i uvidom u dokumentaciju katastra nepokretnosti na Novom Beogradu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije