Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Srbi ne odustaju od stanova
Tuesday, 07. September 2010.
NekretnineOtkup stanova iz Programa vlade Hrvatske za stambeno zbrinjavanje nije i nikako ne može da bude, zamena za uzurpirana stanarska prava i drugu imovinu izbeglih Srba, izjavio je predsednik Asocijacije izbegličkih i drugih udruženja Srba iz Hrvatske Milojko Budimir.Spremnost vlasti u Zagrebu da omogući povratnicima otkup stanova iz tog programa, Budimir je ocenio kao "novi manevar kojim nastoje da uklone jednu od poslednjih prepreka za prijem u EU, a da pri tom izbegnu obaveze prema izgnanim Srbima".
Na prodaju Geneks kula
Monday, 06. September 2010.
Nekretnine"Geneks kula" na Novom Beogradu biće danas predmet aukcije po ceni od 15,6 miliona evra, potvrđeno je Agenciji za privatizaciju.Za učesće na aukciji zaintersovani kupci su imali obavezu da uplate depozit od 1,56 miliona evra.
Vojsci hiljadu stanova na Voždovcu
Monday, 06. September 2010.
NekretnineNa prostoru bivše kasarne "4. juli" u Beogradu pripadnicima Vojske Srbije biće namenjeno oko 1.000 stanova, kaže Goran Rodić.Sekretar Udruženja za gradjevinsku industriju u Privrednoj komori Srbije dodaje da će uskoro biti raspisan i ugovor o izgradnji oko 600 stanova na Novom Beogradu u blizini Ledina, od kojih bi jedan deo trebalo da bude namenjen policiji.
Srušena kuća oko koje traje spor
Friday, 03. September 2010.
NekretnineNakon što je odbila zahtev za legalizaciju, opština Zvezdara je srušila porodici Kostovski kuću oko koje se već spore sa investitorom.Opština Zvezdara je srušila kuću porodice Kostovski, jer je, kako navode, sagrađena bez dozvole, a zahtev za legalizaciju je odbijen.
Nova školska godina u novim zgradama
Thursday, 02. September 2010.
NekretnineUčenici u Borči i Kaluđerici novu školsku godinu počeli su u novim školskim zgradama. U Osnovnu školu „Jovan Ristić” u Borči juče je krenulo 90 prvaka, i 760 učenika ostalih razreda. U poslepodnevnim časovima počela je da radi i Osnovna škola „Miloje Vasić” u Kaluđerici u koju ide 570 đaka, od koji je 102 prvaka.
Mali stan iz snova
Thursday, 02. September 2010.
NekretnineFrancuski dizajner Paul Coudamy je uradio svoju verziju rešenja problema poznatog i kao – mali stanovi. Pogledajte njegovo viđenje nameštaja koji pomaže da iskoristite svaki milimetar vašeg majušnog životnog prostora. On je predstavio različite delove pokućstva koji se pomeraju i oslobađaju prostor za druge komade.
CG: Projekat "1.000 plus stanova"
Wednesday, 01. September 2010.
NekretnineNa 32. Sajmu građevinarstva u Budvi u Crnoj Gori, koji će biti održan od 22. do 26. septembra, biće predstavljen projekat "1.000 plus stanova". Taj projekat ima za cilj da omogući građanima Crne Gore da na jednostavan i ekonomoski isplativ način dođu do svog doma.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije