Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Umesto na ulicu, u renovirani stan
Thursday, 09. September 2010.
Nekretnine"Viktorija grup", novi vlasnik nekadašnje fabrike veštačkih đubriva "Zorka", koja je ovu hemijsku industriju kupila početkom godine, do sada je poklonila 23 stambena objekta porodicama koje su uglavnom živele u privremenom smeštaju na prostoru koji je sada vlasništvo "Viktorija grupe".
Prave se vrtići od sporne imovine
Thursday, 09. September 2010.
NekretnineNa Vračaru i u Zemunu rade dva nova vrtića u objektima koje je država oduzela od onih koji su ih stekli nelegalno.U objektima koje je država oduzela od Darka Šarića, okrivljenog za šverc kokaina, i nekadašnjeg direktora Elektrodistribucije Branislava Uskokovića, od pre nekoliko dana počela su da rade dva obdaništa.
Svaka kuća na parceli od 500 kvadrata
Wednesday, 08. September 2010.
NekretnineIzgradnja prve četiri od ukupno pedesetak porodičnih kuća u sklopu mini-naselja koje u Kuljanima planira da gradi grupa izraelskih investitora, počeće do kraja ovog meseca, saznaje „EuroBlic“.Kako ističu u agenciji „Emerald“, koja je investitor izgradnje, sva dokumentacija za izgradnju je pripremljena i nema prepreka da radovi počnu vrlo uskoro, a u prvoj fazi gradiće se četiri porodične kuće, svaka na parceli od oko 500 kvadrata.
Najskuplje kuće u Americi
Wednesday, 08. September 2010.
NekretnineIako je prodaja nekretinina opala širom sveta, zidanje superluksuznih kuća u Americi ne jenjava... Neke od najskupljih počele su da se grade pre svetske ekonomske krize, a sada su dostupne za kupovinu. Najskuplja košta 100 miliona dolara.
Zbog stana u bankrot
Wednesday, 08. September 2010.
NekretnineBankari se sve više suočavaju sa problematičnim kreditima, odnosno sa zajmovima koje ne mogu da naplate. Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije pozajmice sa kašnjenjem dužem od 90 dana su dostigle nivo od 17,5 odsto, odnosno iznose 261 milijardu dinara.
Čije je 13 hektara zemljišta?
Wednesday, 08. September 2010.
NekretnineKineski investitori koji su za 13 hektara zemljišta platili 7 miliona evra privatnoj firmi "Žito Dunav" ostali su, za sada, i bez zemljišta i bez novca.Sve to dogodilo se zbog niza spornih odluka suda i nadležnih institucija.
Izbeglice u novim stanovima
Tuesday, 07. September 2010.
NekretnineSocijalno ugrožene, interno raseljene i izbegličke porodice sa 46 članova uselile su se u 20 novih stanova u Vranju u naselju Amabair.Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić rekao je na svečanosti da su za izgradnju i opremanje zgrade i stanova, UNHCR, Evropska unija i lokalna samouprava utrošili 35 miliona dinara.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije