Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Porez na nepokretnosti u Crnoj Gori 10 puta veći
Tuesday, 14. September 2010.
NekretnineIzmenama i dopunama Zakona o porezu na nepokretnosti, crnogorska Vlada predložila je povećanje stopa poreza na nepokretnosti od 0,10 do 1,00 tržišne vrednosti. Prema sada važećem rešenju, taj raspon je od 0,08 do 0,80 tržišne vrednosti nepokretnosti.
Gde god nađeš zgodno mesto, kućerak posadi
Monday, 13. September 2010.
NekretnineDokaz tvrdnji prema kojoj je Beograd potpuno drugačiji od ostalih gradova koji ne mogu da ga dostignu u svojoj originalnosti, svakako je i fenomen divlje gradnje. Pod ovu kapu, kako je to zapisao arhitekta Đorđe Bobić, staju i čitava, povelika naselja, širom prestoničkih opština koja su izgrađena bez urbanističkih planova i dozvola.
Zgrada koja štedi energiju
Monday, 13. September 2010.
NekretnineU svetu se odavno prave zgrade koje štede energiju, a uskoro će i naša prestonica dobiti prvi takav objekat - zgradu „VIG Plaza”, u kojoj će nalaziti „Viner štediše” osiguranje.Ekološka zgrada jedinstvena u regionu- „Pametne“ ili „zelene“ zgrade jesu budućnost građevinarstva, što potvrđuje i činjenica da je na tržištima 29 evropskih država predložena standardizacija koja je drastično uvećala zahteve za energetskom efikasnošću poslovnih zgrada.
Za jeftine stanove već 5000 kupaca
Monday, 13. September 2010.
NekretnineOko 5.000 zainteresovanih kupaca već se prijavilo za 4.578 jeftinih stanova, koliko će biti izgrađeno na prostoru bivše kasarne "4. juli" u Beogradu.Svi punoletni građani će imati pravo da kupe stan, s tim da će članovi jedne porodice moći da kupe samo jedan stan.
Kvadrat 750 evra
Monday, 13. September 2010.
NekretnineMladi naučnici i umetnici zaposleni na Univerzitetu u Nišu moći će najkasnije za mesec dana da konkurišu za jedan od 115 stanova u zgradi u Ulici Branka Krsmanovića po ekonomskoj ceni za kvadrat od 750 evra. Procena je da na Univerzitetu radi oko 500 naučnika bez rešenog stambenog pitanja.
Pametni prozori i kod nas
Friday, 10. September 2010.
NekretnineTehnologija nezadrživo napreduje ali ne samo u sferi visoko sofisticiranih elektronskih uređaja već i u običnim stvarima koje „život znače”. Dokaz za ovo su i nova generacija električnih krovnih prozora, „pametnih” kako ih još zovu, koje sada možete podešavati, zatvarati iz bilo koje tačke stana daljinskim upravljačem.
Zašto Geneks ne može da se proda?
Thursday, 09. September 2010.
NekretnineJedan od simbola Beograda, impozantna Geneks kula, treća najviša zgrada u Istočnoj Evropi, ni u drugom pokušaju nije prodata investitorima.Kroz zapadnu kapiju Beograda izgleda niko ne želi da prođe. 33 godine stara, ova 140 metara visoka kula 1977. godine bila je prva pametna zgrada u ovom delu Evrope.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije