Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Otvorena nova zgrada carinarnice u Šapcu
Tuesday, 21. September 2010.
NekretninePremijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da su decentralizacija i izgradnja infrastrukture uslovi za podizanje konkurentnost srpske privrede. "Glavni zadatak vlade je da obezbedi infrastrukturu, a na privrednicima je da rade i stvaraju profit. Vlada Srbije će ići i na decentralizaciju većeg broje funkcija", kazao je Cvetković prilikom otvaranja nove zgrade carinarnice u Šapcu.
Rezervisano svih 5.000 stanova
Tuesday, 21. September 2010.
NekretnineDo sada je u Građevinskoj direkciji Srbije rezervisano skoro 5.000 stanova, koji će se graditi na mestu kasarne na Voždovcu. Državni sekretar Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje Nemanja Komazec očekuje da njihova prodaja počne krajem oktobra, odnosno početkom novembra.
Stanovi za vojne objekte
Monday, 20. September 2010.
NekretnineGradsko veće prihvatilo je tekst protokola koji bi uskoro trebalo da potpišu predstavnici užičke vlasti i Ministarstva odbrane o ustupanju vojne imovine gradu. Razgovori o tome traju već godinama, a prema saznanjima Danasa, usvojeni protokol najverovatnije će biti potpisan u Užicu 9. oktobra, na svečanosti povodom Dana grada, kada se očekuje dolazak ministra odbrane Dragana Šutanovca.
Nove vile na Dedinju
Thursday, 16. September 2010.
NekretnineProteklih pet godina na Dedinju u Beogradu, na području Lisičiji potok, nikao je niz luksuznih više-porodičnih stambenih objekata koji fasciniraju svojom arhitekurom i kvalitetom. Tik uz ogradu Belog dvora niče novo naselje koje će ugostiti stanare sa najdubljim džepovima. Prema urbanističkim uslovima dozvoljena spratnost svih objekata iznosila je prizemlje, dva sprata i potkrovlje (P+2+Po).
Stambeni krediti: Jedan stan po ceni dva
Wednesday, 15. September 2010.
NekretninePrema istraživanju finansijskog portala Kamatica.com da biste kupili stan od 50m2 u Beogradu, po ceni od 1.400 evra, potreban vam je kredit od najmanje 66.500 evra, 3.500 evra depozita, 5.500 evra dodatnih troškova. Za stan morate pribaviti 20 dokumenata i utrošiti 45 dana.
Kako kupiti stan u Beogradu
Wednesday, 15. September 2010.
NekretninePrema istraživanju finansijskog portala Kamatica da biste kupili stan od 50m2 u Beogradu, po ceni od 1.400 evra, potreban vam je kredit od najmanje 66.500 evra, 3.500 evra depozita, 5.500 evra dodatnih troškova, morate pribaviti 20 dokumenata i utrošiti 45 dana.Uz to, otplaćivaćete kredit 30 godina, vratićete glavnicu od 66.500 evra, platićete kamatu od oko 70.000 evra i još 2.500 evra dodatnih troškova tokom perioda otplate.
Kapara za jeftine stanove pet odsto
Tuesday, 14. September 2010.
NekretnineKupci stanova koje će Građevinska direkcija Srbije graditi na mestu kasarne „Stepa Stepanović“ biće u obavezi da odmah uplate pet odsto od cene na ime kapare.Građani će imati najviše za tri meseca realizuju kredit, a oni koji se odluče za keš moraju u roku od 30 dana da isplate pun iznos.Više od pet hiljada građana rezervisalo je stanove koji će koštati najviše 1.290 evra sa PDV.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije