Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Završeno devet novih zgrada na mestu nekadašnjeg „Azbestnog naselja”
Thursday, 23. September 2010.
NekretnineNekadašnje „Azbestno naselje”, a sada Blok 1 u Belim vodama polako se kompletira i poprima izgled kakav će u budućnosti imati i kakav njegovi žitelji zaslužuju. Problem koji su stanari imali više od četiri decenije mnogima je delovao nerešivo, dok Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda nije iznašla rešenje, koje je imalo svoju humanu, socijalnu i ekonomsku opravdanost.
Hotel sa osam soba
Thursday, 23. September 2010.
NekretnineCentar grada od juče je bogatiji za još jedan hotel. Sa radom je počeo „Townhouse 50“ u Ulici Maršala Birjuzova 50. Ovaj mali, ali otmeni objekat ima svega osam soba, a očekuje se da će u njemu odsedati mladi i poslovni ljudi. Objekat poseduje pet apartmana hotelskog, dok su tri sobe hostelskog tipa.
Dulić: Za jeftin stan 8.000 prijava
Thursday, 23. September 2010.
NekretnineMinistar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić kaže da se oko 8.000 građana već prijavilo za kupovinu jeftinih stanova. Stanovi će biti izgrađeni na prostoru bivše kasarne "4. juli" u Beogradu, a Dulić dodaje da je cena od 1.290 evra po kvadratu realna, s obzirom na to da je lokacija u širem centru glada, navodeći da će ona možda biti i nešto niža, što će "izdefinisati situacija na tržištu".
Hamburške kuće na splavovima
Wednesday, 22. September 2010.
NekretnineU obnovljenom, starom industrijskom delu Hamburga sve češće se grade, uprkos visokoj ceni, luksuzne kuće na splavovima i šleperima. Arhitekte su dobile odrešene ruke u pogledu ideja i materijala, a svaku kuću je dizajnirao drugi arhitekta, preneo je Glas Amerike.
Vlada počela popis državne imovine
Wednesday, 22. September 2010.
NekretnineGeneralni sekretar Vlade Srbije Tamara Stojčević kaže da je Vlada počela sa popisivanjem državne imovine. Ona dodaje da će, bar što se tiče najvećih vrednosti, one biti imovinski-pravno regulisane. "Mi smo sad krenuli, ali neće se sigurno taj posao završtiti do kraja. Ali barem najveće vrednosti ili vrednosti u Beogradu, da to bude imovinski pravno sredjeno", rekla je Stojčevićeva za B92.
"Pametne" zgrade za uštedu energije
Tuesday, 21. September 2010.
NekretnineSrbija je jedna od energetski najneefikasnijih zemalja u Evropi. U odnosu na prosečnog stanovnika EU, naš građanin troši dvaput više energije. Da bi se povećala energetska efikasnost, od sledeće godine svaka zgrada u Srbiji moraće da poseduje energetski pasoš u kome će jasno biti naznačeno koliko energije troši.
Za stambeni kredit prvo potrošački
Tuesday, 21. September 2010.
NekretnineZa kupovinu stana od 50 kvadrata u Beogradu, po ceni od 1.400 evra, potreban je kredit od 66.500 evra, 3.500 evra depozita, kao i 5.500 evra dodatnih troškova. Za otplatu ovog zajma na 30 godina, vraća se glavnica od 66.500 evra, dok kamata iznosi oko 70.000 evra.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije