Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Nekretnine
Bogatstvo za plac bez struje i vode
Wednesday, 01. October 2008.
NekretnineDok se u Bockama i Kaću placevi mogu kupiti po cenama, koje kupci nazivaju razumnim, na takozvanim elitnim lokacijama u okolini Novog Sada, koštaju sto i više hiljada evra. Na Kamenjaru se teren od 3.000 kvadratnih metara prodaje za 155.000 evra i više. Na Ribnjaku je gradnja trajno zabranjena, pa se postojeći objekti sa 2.000 kvadrata placa nude za 290.000 evra.

Svetska kriza drma rate
Wednesday, 01. October 2008.
NekretnineDok cene nekretnina u Srbiji idu nebu pod oblake, a za njima jure kamate, u Americi i Evropi padaju. Tako bar četvrtini Britanaca kuća ili stan sada vrede manje nego kredit koji su uzeli da bi ih kupili. Našim građanima niska primanja ne dozvoljavaju da se zaduže, a oni koji su to učinili strepe da li će moći da ih otplaćuju ako rate nastave da im rastu.
Mega projekat : Šoping naselje “Brdo” u Beogradu
Tuesday, 30. September 2008.
NekretnineSvakodnevno se postavlja pitanje: Zašto treba investirati u Srbiju? Sve je češći odgovor: To je tržište koje u svom geografskom okruženju u narednom periodu nudi najviše prednosti! Ako se uzme u obzir očekivane i potvrđene projekcije pozitivnog razvoja srpskog tržišta nekretnina, onda se zaključuje da ovo pitanje i očekivani odgovor na njega, predstavlja skroman odraz realnih očekivanja!

Colliers International Serbia ekskluzivni agent TQ City-a
Tuesday, 30. September 2008.
NekretnineColliers Internetional biće ekskluzivni agent za rentiranje TQ City-a, značajnog kombinovanog projekta investitora Tradeunique u Inđiji, blizina Beograda.
Noćenje u Dubaiju za 16.500 evra
Tuesday, 30. September 2008.
NekretninePalm Džumeirahu, veštački arhipelag pored obale Dubaija, postao je bogatiji za još jedan luksuzni hotel. Napokon je otvoren hotelski kompleks „Atlantis" koji ima 1.500 soba i čija je izgradnja koštala nešto više od milijardu evra.
Precenjeni kvadrati u Budvi
Tuesday, 30. September 2008.
NekretnineNajnovija analiza Centralne banke Crne Gore o nekretninama 14 gradova u sedam zemalja regiona pokazala je da su cene nekretnina u Crnoj Gori znatno precenjene i predviđa njihov dalji pad ili u najboljem slučaju stagnaciju cena.
Početak Sledeća 151 152 153 154 155 156 157 158 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije