Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Seminari Štampaj E-mail

Energetska efikasnost u zgradarstvu

Tuesday, 03. March 2009.
SeminariPovodom Svetskog dana energetske efikasnosti, Xella Srbija organizuje seminar koji ima za cilj da dodatno informiše srpsku javnost, a posebno stručne osobe iz područja arhitekture i građevinarstva o novim trendovima u gradnji, ali i o perspektivi pojedinih građevinskih materijala u svetlu standarda ENERGETSKI EFIKASNE I PASIVNE GRADNJE.

Od svetski priznatih eksperata na području energetski efikasne gradnje, saznajte više o globalnoj zaštiti klime i detaljima protokola iz Kyota, kao i o mogućnostima uštede energije u industriji i građevinarstvu.

Arhitekte i inženjeri građevinarstva u Srbiji, a i šire, uskoro će se suočiti sa potrebom rekonstrukcije postojećih objekata i projektovanja novih u skladu sa standardima pasivne gradnje i to ne samo zbog novog sistema uštede skupocenih energenata, već i zbog kvalitetnijeg i udobnijeg življenja građana Srbije.

Ukoliko ste arhitekta ili građevinski inženjer, pozivamo Vas da budete deo ove priče i ispratite STRUČNI SEMINAR koji se održava u Beogradu, u kongresnom centru "Sava", Milentija Popovića 9, sala 1/A 05. marta 2009. godine s početkom u 09:30h

Prijavu možete poslati  putem e-maila: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli.Preporučene knjige:

Vizuelni rečnik arhitekture

Cena: 2323.65 dinara
Arhitektura italijanske renesanse

Cena: 1522.5 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Sledeći članakPrethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Seminari:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije