Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji Štampaj E-mail

5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama

Thursday, 23. September 2010.
SajmoviSa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održati 03.-04 novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu. BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu - strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.

Kao i svake godine, na sajmu će se održati i Konferencija o nekretninama. Ovogodišnje teme će biti posvećene prevazilaženju krize u građevinskoj industriji, upravljanju i održavanju objekata, zakonskom okviru koji treba da omogući bržu realizaciju projekata, razvoju rezidencijalnih i maloprodajnih projekata, industrijskih zona i drugim temama iz oblasti razvoja nekretnina.

"Verujem da će se ove godine BelRE predstaviti u punom sjaju. Prostor na 25. spratu Ušće poslovnog centra je sigurno najreprezentativniji na Balkanu i pravo mesto za ovogodišnji BELRE. Na stranim sajmovima koje smo ove godine posetili, primećuje se blag oporavak tržišta i povratak interesovanja za investicije u Srbiju", rekao je Miloš Rajšić, direktor BeLRE sajma.

"Ove godine, pokrenuli smo i BelRE magazin, koji je daje sveobuhvatnu informaciju o stanju na srpskom tržištu nekretnina i podeljen je na nekoliko segmenata – saveti eksperata, aktuelni projekti i projekti spremni za investiranje. Novo izdanje BelRE magazina imaće premijeru na Expo Real-u, jednom od najvećih sajmova nekretnina u Evropi. Iskoristićemo priliku da reklamiramo Srbiju i pozovemo zainteresovane da dođu na BELRE. Naš je utisak da je generalno došlo do određene stabilizacije na tržištu u Evropi i stoga očekujemo veći broj posetilaca iz inostranstva." zaključio je Miloš Rajšić.


Pratite YU Build vesti
Preporučene knjige:

POSLOVNI PREGOVORI SA STRANIM PARTNERIMA Poslovni pregovori sa stranim partnerima

Cena: 577.5 dinara
200 lepih kuća Evrope

Cena: 2310 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Prethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Sajmovi:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije