Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji Štampaj E-mail

Savremena arhitektura Valjeva 2000-2010

Wednesday, 15. September 2010.
DogađajiU organizaciji Centra za kulturu Valjevo i Društva arhitekata Valjeva, u foajeu Doma kulture Valjevo u petak 17. septembra 2010. godine sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba „Savremena arhitektura Valjeva 2000-2010“ čiji je kustos arhitekta doc. Milan Maksimović.

Ova izložba je učestvovala na manifestaciji Beogradska internacionalna nedelja arhitekture (BINA), u Konaku knjeginje Ljubice u maju mesecu ove godine. Zajedno sa izložbom trijenala arhitekture u Nišu, na ovoj manifestaciji ona je predstavljala srpsku arhitektonsku scenu.

Nakon otvaranja izložbe biće održan program pod nazivom „VREME ARHITEKTURE U VALJEVU“ u okviru koga je predviđeno predavanje doc. Ivana Raškovića o aktuelnom bijenalu arhitekture u Veneciji, kao i predstavljanje arhitektonske publikacije „Vreme arhitekture – arhitektura i urbanizam u Valjevu 2004-2009“ u formi okruglog stola.

Publikacija „Vreme arhitekture – arhitektura i urbanizam u Valjevu 2004-2009“ predstavlja presek izabranih i aktuelnih arhitektonskih ostvarenja rađenih u Valjevu i okolini u periodu od 2004-2009. godine, obuhvatajući realizacije, projekte, enterijere i konkursne radove. U uvodnom delu dato je i nekoliko priloga koji se odnose na preglede iz istorije graditeljstva Valjeva, a kao poseban temat izdvojena je nova stambena arhitektura u Valjevu. Knjiga je svojevrsni nastavak istoimenog izdanja iz 2004. godine za koje je Društvo arhitekata Valjeva nagrađeno poveljom Salona arhitekture u Novom Sadu, kao najbolje izdanje te godine u oblasti stručne publicistike.

Planirani program biće upotpunjen i redovnom Izbornom skupštinom Društva arhitekata Valjeva, koja će se održati tog dana u istom prostoru foajea Doma kulture, sa početkom u 17 sati.Preporučene knjige:

Vizuelni rečnik arhitekture

Cena: 2323.65 dinara
Arhitektura italijanske renesanse

Cena: 1522.5 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Sledeći članakPrethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Događaji:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije