Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Građevinarstvo Štampaj E-mail

Rekonstrukcija Kinoteke u završnici

Friday, 01. October 2010.
GrađevinarstvoUgovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju zgrade Jugoslovenske kinoteke juče je potpisan u budućoj zgradi Kinoteke u Uzun Mirkovoj ulici između Ministarstva kulture, Jugoslovenske kinoteke i izvođača radova preduzeća „Arhi.pro“. Rekonstrukcija zdanja na Studentskom trgu počela je 2006. godine, a završetak radova može se očekivati početkom naredne.


- Potpisivanje ugovora je početak završne faze koja podrazumeva konačno opremanje zgrade, njen konačan izgled u enterijeru. Rok za ovaj deo posla je 120 dana, a očekuju nas i drugi tenderi koji će biti usmereni ka opremanju zgrade kinoprojektorima. Bilo bi lepo kada bi novi prostor Kinoteke bio otvoren sledeće godine pošto se tada obeležava 100 godina od prvog srpskog snimljenog igranog filma „Karađorđe“, a tražićemo da se 2011. proglasi i Godinom domaćeg filma - kaže Radoslav Zelenović, direktor Jugoslovenske kinoteke.

Ministarstvo za nacionalni i investicioni plan u saradnji sa Ministarstvom kulture realizovalo je projekat rekonstrukcije zdanja, od oko 4.800 kvadrata, na Studentskom trgu u okviru programa NIP-a „Gradimo zajedno“. Do sada je u projekat rekonstrukcije uloženo više od 305 miliona dinara, a u ovoj godini za nastavak i završetak radova izdvojeno je oko 240 miliona dinara.

Izvor: Blic


Pratite YU Build vesti
Preporučene knjige:

Crvena knjiga, Uslovi ugovora za gra?evinske radove, izdanje iz 1999 godine, Conditions of contract for constructionCrvena knjiga, Uslovi ugovora za građevinske radove

Cena: 4437.8 dinara
Žuta knjiga, Uslovi ugovora za elektro i mašinske radove, izdanje iz 1987 godine, Conditions of contract for electrical and mechanical worksŽuta knjiga, Uslovi ugovora za elektro i mašinske radove

Cena: 4437.8 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Sledeći članakPrethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Građevinarstvo:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije