Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Emblema Štampaj E-mail

Enterijeri luksuznih vozova

Tuesday, 06. July 2010.
EmblemaVolite li putovati, spremni ste prihvatiti neobično, atraktivno, volite miris dima parne lokomotive, a obožavate luksuzni enterijer, nalazite se u pravoj priči. Kada je prva parna lokomotiva krenula vožnju kroz Afriku, lokalna plemena nazivali su je šongololos, što je afrički naziv za stonogu.

Njihova je svrha bila isključivo transport robe na udaljenim područjima Afrike. Današnji turistički voz ipak ima veći značaj. Romantika ovih vozova, dočarava slike gospode sa luksuznim odelima, dama u širokim brimed šeširima i predivnim dugačkim haljinama, dočarava gospodu koja uživa uz šampanjac i kavijar. U ovoj reportaži pričamo o vozovima čiji je enterijer, pravi luksuz. Luksuzna železnica uključuje stilsku zbirku međunarodnih putovanja u najglamuroznijim i najelegantnijim vozovima na celom svetu, predstavljamo vam nekoliko najpoznatijih.


Orient Express

Orijent-Ekspres je uvek obećavao romantiku, glamur i avanture. Bilo koji put sa Orijent Ekspresom, ovim zaista romantičnim i stilskim vozom, gde god da putujete po svetu pravi je doživljaj, samo treba krenuti na put sa najvećim očekivanjima. Dugi niz godina, putovanja Orijent Ekspresom, potvrdio je Evropsku eleganciju i kontinentalni šik. Ovaj legendarni voz, je uvek prisutan u mašti aristokrata, špijuna, filmskih zvezda i pisaca, koji putuju veličanstvenim krajolikom na odredišta kao što su Pariz, Rim, Venecija, Beč, Budimpešta, Prag i Istanbul. Čak je i čuvena Agata Kristi bila inspirisana ovim vozom te je napisala knjigu „Ubistvo u Orijent ekpresu", a prema istoimenoj knjizi je snimljen i film. Enterijer ovog poznatog voza je nepotrebno opisivati, uživajte u fotografijama koje smo vam pripremili..


Danube Express

Danube Ekpres u srednjoj Evropi je krajnji luksuz, a zovu ga i 'Hotel na točkovima ". Ovaj voz nudi vrlo sofisticirani i opuštajući način da putujete na neke od interesantnih kontinenta i najatraktivnih odredišta. Glamur ovog voza jednostavno vas provocira da krenete na romantično putovanje. Jedan od velikih užitaka putovanja železnicom je način putovanja. Korak od stanice u Istanbulu i vi ste na obali Bosfora. Krenite u Budimpeštu, a probudićete se u Transilvaniji. Obiđite Istanbul, Krakov, Prag i Berlin - destinacije kulturnog nasleđa, ikone svetske istorije.


Britanski Pullman

Vratite se u doba nekadašnjeg luksuza, glamura i udobnosti. Britanski Pulman je slavan u svakom pogledu. Izvorno zamišljen kao "Palata na točkovima" a njen tvorac je Džordž Mortimer Pulman. Svaki od ovih luksuzno opremljenih vozova, imenovani su za zvaničan prevoz i originalno remek delo iz zlatnog doba železničkog putovanja. Nežno obnovljen uz posebno odabrane predivne detalje. Svaki detalj britanskog voza Pulman je simfonija zamršene intarzije. Postavljeni mozaici na podovima, penušavo kristalni i prekrasni artdeko dizajn, šarmiraće vas i uvek pozivati na sledeće putovanje. Opustite se u duboko tapaciranim foteljama i slavite veličanstveni suverenitet jedinstvene britanske baštine. Zagrlite voljenu osobu koja putuje sa vama, popijte gutljaj luksuznog šampanjca i prepustite se jednoj od najekskluzivnijih i najromantičnijih avantura u vašem životu.

Fotografije i ostatak teksta možete pogledati na sajtu TV Emblema.


Preporučene knjige:

Antropološke mere i enterijer

Cena: 2835 dinara
Metalne konstrukcije u zgradarstvu Metalne konstrukcije u zgradarstvu

Cena: 1365 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Sledeći članakPrethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Emblema:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije