Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


TV Štampaj E-mail

BuildingShop 145 - sajam građevinarstva Beograd 2010. (3. deo)

Tuesday, 27. July 2010.
Building ShopBuildingShop 145. emisija snimana je na međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu. Često poslovni ljudi kažu, kako je Beograd rudnik zlata za posao i ta konstatacija je na mestu. Ako želite ugovoriti ozbiljan posao u svoje poslovne aktivnosti, svakako uvrstite svoj dolazak u Beograd i potražite svog novog poslovnog partnera.

Sajam građevinarstva je idealno mesto za sklapanje ozbiljnih poslova, te vam toplo preporučujemo ako možda niste bili na ovom sajmu da to svakako učinite. Ako želite razviti posao na druga tržišta van svoje zemlje pravi poslovni potez je da već na narednom sajmu građevinarstva u Beogradu budete i njegov izlagač.

U ovoj emisiji predlažemo vam da pogledate:
  • Kompanija Yum Commerce iz Subotice ima sjajan proizvodni program ukrasnih elemenata od stiropora. Gospodin Nikola Perčić ispred ove kompanije, predstaviće vam samu kompaniju i njen proizvodni i prodajni program.
  • Dracomerx je na ovom sajmu po prvi put bio izlagač. Ovo je kompanija koja u teškom vremenu širi svoje poslove, ali i stalno zapošljava nove stručne kadrove. Predstavljamo vam novo lice ove kompanije gospodina Gorana Jankovića koji će pokrivati tržište Srbije od Beograda ka jugu zemlje.
  • Na sajmu u Beogradu sreli smo predstavnike Jadranskog sajma iz Budve koji su poslovne ljude informisali o sajmu građevinarstva u Budvi koji će se održati od 22-26.09 2010. Ispred ovog sajma intervju nam je dao gospodin Ivan Kentera i predstavio nam aktivnosti te kako teku pripreme za ovaj poznati sajam.
  • Poznata kompanija InterCrown iz Nove Pazove je prisutna na svakom sajmu građevinarstva. Njen proizvodni program uz malo kreativnosti, može biti vrlo interesantnan za građevinare. Ovu kompaniju predstaviće vam njen vlasnik Jovan Janković.
Emisiju možete da pogledate na sajtu Building.Preporučene knjige:

Internacionalno građevinarstvo

Cena: 1260 dinara
Zbirka zakona i drugih propisa iz građevinarstva

Cena: 3675 dinara

Podelite ovu stranicu sa prijateljima:
Google! Facebook! Twitter! LinkedIn!
Sledeći članakPrethodni članak

Poslednjih 5 vesti iz kategorije Building Shop:
 
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije